Vahi värki! Rihanna sai väga uhke nimekirja tippu

Elu24
Copy
Rihanna
Rihanna Foto: Charles Platiau / Reuters / Scanpix

Popstaar Rihanna (31) on muusikamaailma kõige rikkam naine! Hittlugude «Umbrella», «Don't Stop the Music» ja «We Found Love» esitaja on edu leidnud ka väljaspool muusikakarjääri.

Robyn Rihanna Fenty, esinejanimega Rihanna, on Ameerika kõige rikkaim naislaulja, teatab forbes.com. Laulja vara väärtuseks hinnatakse 600 miljonit dollarit ehk 529 miljonit eurot. 

Barbadose saarelt pärit laulja jättis selja taha sellised muusikamaailma ikoonid nagu Madonna (60), Celine Dion (51), Beyonce (37), Taylor Swift (29). 

Lisaks lauljakarjäärile on Rihanna pürginud ilu- ja moemaailma. Tema nimele kuulub edukas kosmeetikabränd Fenty Beauty, mis sai alguse 2017. aastal. Lisaks omab naine pesufirmat Savage X Fenty.

Rihanna nimel on alates 2019. aastast ka moemaja Fenty, mis kuulub LVMH alla. Viimase tuntuimaid kaubamärgid on Christian Dior, Givenchy ja Marc Jacobs.

Olles küll kõige edukam naislaulja, on Rihanna Ameerika kõige rikkamate naiste nimekirjas alles 37. kohal. Nimekirja eesotsast leiab näiteks 23. kohalt Kylie Jenneri, 10. kohalt Oprah Winfrey ja esikohalt üleriigilise eraringhäälingufirma ABC juhi Diane Hendricksi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles