PILDID JA VIDEO Kui pilgud võiksid tappa! Beyonce ärritus tema mehega lobisenud näki peale

Elu24
Copy
Beyonce ja Jay-Z NBA korvapallimängul.
Beyonce ja Jay-Z NBA korvapallimängul. Foto: Scanpix/AFP

Sotsiaalmeedias on viraalseks muutunud video, kuidas megastaar Beyonce ärritub selle peale, et tumedapäine kaunitar üritab tema abikaasa Jay-Z'ga suhelda.

Megastaar Beyonce (37) ja räppar Jay-Z (49) käisid üheskoos NBA mängul ning nüüd on internetti tekkinud video sellest, kuidas tumedapäine naine mängu ajal korduvalt üle Beyonce kummardub, et tema abikaasaga vestleda. 

See aga ei meeldi megastaarile teps mitte.

Viraalseks muutunud videos on näha, kuidas Beyonce üritab mängule keskenduda, samal ajal, kui Nicole Curran - Golden State Warriorsi korvpalliklubi omaniku Joseph S. Lacobi abikaasa - teda korduvalt tülitab ja üritab tema abikaasaga jutustada.

Seepeal on videost näha, kuidas lauljatari naeratus kaob ja ta nägu muutub väga tõsiseks. Lauljatari näoilmest võib välja lugeda, et ta ootas selle vestluse lõppu vägagi.

Loomulikult on lühike videoklipp internetis juba tuule sisse saanud ning Twitteris tehakse sellest piinlikust olukorrast rohkelt meeme ning naerdakse selle üle, kuidas Nicole üldse julges Jay-Z'ga suhelda.

Teadupoolest said 2016. aastal alguse kuulujutud Jay-Z truudusetusest, kui lauljanna Beyoncé avaldas oma viimase stuudioalbumi «Lemonade».

Albumil viidatakse korduvalt afäärile ja seetõttu uskusid popikuninganna fännid, et naine räägib oma läbielamistest petva abikaasaga.

2019. aastal tunnistas ka Jay-Z ise intervjuus New York Timesile, et pettis tõepoolest oma abikaasat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles