Video: Leedu üks kuumemaid tähti jagab Haapsalus lava džässpopi maailmastaariga

Elu24
Copy
Rock in Haapsalu üritusel esineb Leedu muusik Jurga.
Rock in Haapsalu üritusel esineb Leedu muusik Jurga. Foto: Promopilt

Kuula ja vaata, kuidas kõlab Leedu lavatähe Jurga cover Katie Melua suurimast hitist «Nine Million Bicycles». Leedu viimase kümnendi edukamaid lauljaid Jurga jagab 19. juulil Rock in Haapsalu lava reedese peaesineja Katie Meluaga.

Jurga esitas Katie Melua laulu cover-versiooni 26. märtsil Vilniuse kontserdil. Laulja on muuhulgas esinenud ka LP ja Björki Leedu kontsertidel. 

19.-20. juulini Haapsalu lossihoovis toimuv festival võõrustab sel aastal lisaks jazzpopi maailmastaarile Katie Meluale ja Jurgale briti poproki tähte James Morrisoni ja romantikakuningat Chris de Burghi.

Jurga on Leedu tuntumaid kreatiivse ja originaalse stiiliga lauljaid ja muusikaloojaid. Tema sensitiivsed, sügavad ja meloodilised laulud on tunnustatud nii kriitikute kui suure fännibaasi poolt. Artist on välja lasknud alates 2005. aastast seitse albumit.

Jurga on võitnud lugematuid kodumaa muusikaautasusid ning muuhulgas ka MTV Euroopa muusikaauhinna kategoorias Baltimaade parim artist. Jurga karjäär sai hoo sisse 2002. aastal, mil ta võttis osa kolme Balti riigi lauljate konkurssist Fizz Superstar, mille võitis Eesti laulja Kerli Kõiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles