Loe, millest räägib Woody Alleni uus film, mis vändatakse üles Euroopas

Spekter
Copy
Woody Allen
Woody Allen Foto: THIBAULT CAMUS / AP / Scanpix

Hiljuti oma 50. filmi «Vihmane päev New Yorgis» (A Rainy Day In New York) purki saanud ja augustis selle ka publiku ette toov vanameister Woody Allen juba käsi rüppe langeda ei lase ning juba teavad filmiväljaanded kirjutada üksikasju mehe järgmise linaloo kohta.

Allenile omaselt saab tegu olema armastuslooga, mis kannab pealkirja «WASP2019», vahendab Vulture. Kas tegu on tööpealkirjaga või jääbki filmile nii konverentsilik pealkiri, saame teada hiljem. Võtted on plaanitud tänavustesse suvekuudesse ja võttepaigaks Euroopa. Täpselt leiab filmi tegevus aset San Sebastiáni filmifestivalil, mida Baskimaal juba 65 aastat jutti peetakse. 

Näitlejatest löövad kaasa Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn, ja Christoph Waltz. Alleni partneriks on produktsioonifirma MediaPro, kellega koos valmisid lavastajal ka filmid «Südaöö Pariisis», «Sa kohtad pikka tumedapäist tundmatut» ja «Vicky Cristina Barcelona».

Ametliku teate kohaselt saab tegu olema «klassikalise Alleniga»: film räägib naljaka ja romantilise loo Ameerika abielupaarist, kes lähevad San Sebastiáni filmifestivalile. Olles lummatud kirgliku Hispaania võludest ja ekraanimaagiast, tekib naisel afäär sarmika Prantsuse filmirežissööriga ja mees armub omakorda kaunisse hispaanlannasse.

Samal ajal kui Allen plaanib uut filmi, on filmilavastajal vedada vägikaigas (loe: 68 miljoni dollariline kohtuasi) Amazoniga, kes taganes nende algsest lepingust ega soostunud levitama režissööri eelpoolnimetet viimast filmi, mille peaosas Elle Fanning ja Timothée Chalamet. Põhjuseks Allenit saatvad seksuaalse ahistamise süüdistused ja hiljutised väljaütlemised, mis Amazoni põhimõtetega ei ühti. 

Pahandust on lausa sedavõrd palju, et Woody filmi treileri kurioossel kombel oma Facebookis otsustas lansseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles