Nädala uued filmid: Petisepreilid meestejahil, perekoera karma, joodikdetektiiv mõrvari jälil ja Maad hävitav universumirämps

Spekter
Copy
Anne Hathaway
Anne Hathaway Foto: ROBYN BECK / AFP / Scanpix

Tänasest jõuavad Apollo Kinodesse neli uut filmi, mille hulgast leiab nii naeru, nuttu kui ka põnevust.

Morgan Freeman ja John Travolta satuvad detektiivifilmis «Mürgiroos» laibarohke krimiloo keerisesse

Põnevas detektiivifilmis «Mürgiroos» (The Poison Rose) koperdab napsulembesest ekssportlasest detektiiv oodatust segasema ja uskumatult korrumpeerunud mõrvaloo otsa.

Hollywoodis tegutsev eradetektiiv Carson Phillips (John Travolta) on kunagine ameerika jalgpalli superstaar, kelle parimad päevad on jäänud kaugesse minevikku. Mehe nõrkusteks on alkohol, õnnemängud ning hätta sattunud kaunid daamid, kellele ta pole võimeline ära ütlema. Võttes vastu kadunud isiku pealtnäha rutiinse juhtumi, pole Carsonil aimugi, mis teda ees ootab. Ohtlik labürint täis kuritöid, üllatavaid osapooli ning laipu. Carsoni jaoks tõstab panuseid tõsiasi, et üks põhilistest kahtlusalustest on talle lähedane inimene ning et kell tiksub häiriva kiirusega.

Klassikalistele film noir ajastu detektiivilugudele austust avaldavas põnevusfilmis «Mürgiroos» teevad kaasa John Travolta («Pulp Fiction», «Face/Off»), Oscari-võitja Morgan Freeman («Armutu», «Shawshanki lunastus»), Famke Janssen («GoldenEye», «X-mehed»), Robert Patrick («Terminaator 2: Kohtupäev»), Brendan Fraser («Muumia»), Peter Stormare («Fargo») ja Ella Bleu Travolta («Vanad penid»). Filmi lavastasid George Gallo (filmide «Bad Boys» ja «Midnight Run» stsenarist), Francesco Cinquemani («Andron») ja Luca Giliberto.

Apollo Kinodes alates 14. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Pisarateni liigutav perefilm «Koera teekond» julgustab usku, et mõni sõprus kestab mitu eluiga

Südamliku üleilmse hiti «Koera elu mõtte» järjes «Koera teekond» (A Dog's Journey) leiab armastatud koer Bailey oma uue saatuse ja loob murdumatu sideme, mis viib tema ja ta kallid inimesed seninägematutesse kohtadesse.

Bailey (hääle annab taas Josh Gad, «Lumekuninganna ja igavene talv», «Jobs») elab mõnusalt Michigani farmis oma «poisi» Ethani (Dennis Quaid, «Koera elu mõte», «Päev pärast homset») ja Ethani naise Hannah'ga (Marg Helgenberger telesarjast «CSI: kriminalistid»). Tal on isegi uus mängukaaslane – Ethani ja Hannah' pisike tütretütar CJ. Kahjuks otsustab ema tüdruku minema viia. Kui Bailey hing valmistub sellest elust järgmisesse liikuma, lubab ta Ethanile CJ üles otsida ja teda iga hinna eest kaitsta. 

Nii algabki Bailey seiklus läbi mitme elu, mida täidavad armastus, sõprus ja pühendumus. Tema, CJ ja viimane parim sõber Trent puutuvad kokku nii rõõmu kui ka südame murdumisega, samuti muusika ja naeruga – ning mõne eriti hea kõhusügamisega.

«Koera teekonna» lavastas Emmy võitnud Gail Mancuso (telesari «Moodne perekond»,) produtseeris Gavin Polone («Koera elu mõte») ning stsenaariumi kirjutasid W. Bruce Cameron, Cathryn Michon, Maya Forbes ja Wally Wolodarsky Cameroni menuromaani põhjal. 

Apollo Kinodes alates 14. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Märulikomöödia «Mehed mustas: globaalne oht» uues treileris läheb möll täistuuridel käima

Juunikuus kinoekraanidele jõudev märulikomöödia «Mehed mustas: globaalne oht» sai uue treileri, mis annab filmi pööraste sündmuste käigust uut aimu.

90ndatel alguse saanud filmiseeria «Mehed mustas» saabub juunikuus täiesti uues kuues: «Mehed mustas: globaalne oht» (Men in Black International) toob endiste staaride Will Smithi and Tommy Lee Jonesi asemel ekraanile hoopiski «Thor: Ragnaroki» paari.

Uusimas seikluses seisavad nad silmitsi seni suurima ja globaalseima ohuga: nuhiga Mehed Mustas organisatsioonis.

Osades Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Liam Neeson ja teised.

Apollo Kinodes alates 14. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 


Kelmikomöödia «Preilid petised» tõestab värvikalt, mis naistest meisterlikud tillisttõmbajad teeb

Hollywoodi romantiliste komöödiate kuningannad Rebel Wilson ja Anne Hathaway lasevad kelmikomöödias «Preilid petised» (The Hustle) käiku oma parimad trikid ja nipid, et ebaausal moel elust läbi purjetada.

Erinevus kahe rongivagunis juhuslikult tutvuva kelmi vahel seisneb vaid nn kaliibris: üks tüssab kõrgklassi mehi, teine vingerdab pisitegudega. Selgub, et jõud ühendades saab neist võitmatu tillisttõmbajate tendem. Või kas siiski?

Apollo Kinodes alates 14. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles