Video: Donald Trump kommenteeris hertsoginna Meghani suhtumist temasse

Inna-Katrin Hein
Copy
Piers Morgan intervjueeris Donald Trumpi
Piers Morgan intervjueeris Donald Trumpi Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ühendkuningriigis visiidil olev USA president Donald Trump andis seal ITV kanali tuntud saatejuhile Piers Morganile intervjuu.

«Good Morning Britain» saatest tuntud Morgan esitas Trumpile nii poliitilise kui eraelulise sisuga küsimusi, teatab dailymail.co.uk.

Räägiti ka prints Harryst ja tema naisest, USA päritolu Sussexi hertsoginnast Meghanist, kes 6. mail sünnitas oma esimese lapse, poeg Archie Harrisoni. 

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Vahetult enne Ühendkuningriigi visiiti andis Trump intervjuu briti tabloidile The Sun, nimetades hertsoginna Meghanit vastikuks.

Intervjueerija sõnas USA presidendile, et näitlejanna Meghan Markle kritiseeris teda karmilt 2016. aasta presidendikampaania ajal.

Naiste õiguste eest seisjana tuntud Markle teatas siis, et Trump on naistevihkaja ja ta lubas Trumpi presidendiks saades kolida Kanadasse.

Trump sõnas, et ta ei teadnud seda.

«Ma ei teadnud, et ta nii ütles. Mida ma oskan öelda? Ma ei oleks iial arvanud, et ta võib nii vastik olla,» kommenteeris Trump siis.

USA president Donald Trump
USA president Donald Trump Foto: JOSHUA ROBERTS / Reuters / Scanpix

Trump sõnas nüüd Piers Morganiga vesteldes, et ta ei tunne hertsoginna Meghanit isiklikult, kuid see naine suhtub temasse halvasti.  

Trump ja hertsoginna Meghan ei kohtunud Trumpi nüüdse Ühendkuningriigi visiidi ajal, kuna Meghan on lapsehoolduspuhkusel ja avalikel sündmustel ei osale.

«Tal on eesmärk ja loodan, et ta elus on kõik korras. Kuigi ta on minu vastu vastik olnud, ei tunne ma tema suhtes midagi negatiivset. Siiski tuleb rõhutada, et ta suhtumine jätab soovida,» lausus USA president.

Trump täpsustas, et ta ei pea Meghanit halva iseloomuga inimeseks, kes on halb kõigiga.

«Ma ei öelnud, et ta on üdini halb. Ta oli lihtsalt minuga halb. Ma ei teadnud, et ta minu suhtes negatiivse hoiaku võtnud on,» teatas Trump viidates The Sunile antud intervjuule.

Piers Morgan intervjueeris Donald Trumpi
Piers Morgan intervjueeris Donald Trumpi Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Trump rääkis ka hertsoginna Meghani mehest, prints Harryst.

Briti meedia teatel hoidis Harry Trumpist eemale ja käitus tema suhtes külmalt, kui Trump ja ta kaasa Melania olid 3. juunil Buckinghami palees kuninganna Elizabeth II külalisteks.

Elizabeth II tutvustas 3. juunil USA presidendile Donald Trumpile ja ta saatjaskonnale Buckinghami palee kunstiaardeid. Kaugemal on näha prints Harryt
Elizabeth II tutvustas 3. juunil USA presidendile Donald Trumpile ja ta saatjaskonnale Buckinghami palee kunstiaardeid. Kaugemal on näha prints Harryt Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Trump eitas, et Harry oleks temasse külmalt suhtunud ja teda eiranud.

«Midagi sellist ei olnud. Harry vestles minu tütre Ivanka ja kaaskonnaga. Ta oli viisakas ja sõbralik. Minu arvates on ta suurepärane inimene,» sõnas USA president.

Täna, 5. mail olid Trump, ta naine, kuninganna Elizabeth II ja mitmed Euroopa riigijuhid Lõuna-Inglismaal Portsmouthis, kus tähistati Normandia dessandi 75. aastapäeva.

Briti kuninganna Elizabeth II ja USA president Donald Trump Portsmouthis tähistamas Normandia dessandi 75. aastapäeva
Briti kuninganna Elizabeth II ja USA president Donald Trump Portsmouthis tähistamas Normandia dessandi 75. aastapäeva Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles