Lahku läinud Silvia Ilves loovutas perelemmikud varjupaika (5)

Elu24
Copy
Muusik Silvia Ilves varjupaika loovutatud koeraga.
Muusik Silvia Ilves varjupaika loovutatud koeraga. Foto: Erakogu

Kihlatust lahku läinud muusik Silvia Ilves tunnistab, et ühisest üürikodust välja kolimine tähendas, et loobuda tuli ka perelemmikutest. 

Silvia Ilves oma varjupaigale loovutatud loomadega.
Silvia Ilves oma varjupaigale loovutatud loomadega. Foto: Erakogu

​«Mu elukaaslane armastab väga loomi, sarnaselt minuga,» rääkis Silvia eelmise aasta lõpus Kanal 2 saatele «Lemmikute lemmik». Paraku tuli lahkumineku järel neilgi oma perega hüvasti jätta. 

«Oma nutud on ära nutetud,» tunnistab tšellist Silvia, kel tuli nelja lapsega üürikodust välja kolides loobuda ka oma perelemmikuteks olnud koertest. «Nad valmistasid seal kandis palju muret, kui kaevasid end tihti aiast välja. Eks seegi kurnas mu ekselukaaslast, kes neid pidevalt Pirita vahel taga ajas,» avaldab muusik rääkides koertest, kes vähem kui aasta eest kutsikatena varjupaigast võeti.

Kogu perele koduks olnud üürimaja omanik teatas emadepäeval Silviale, et perel tuleb majast välja kolida, uue üürikodu leidmine osutus keeruliseks. «Kui just 2000 eurot ei ole üüri alla panna, on nelja lapse, kassi ja koertega üürikodu leidmine keeruline,» tunnistab ta. Silvia sõnul loovutati koerad Paljassaare loomade varjupaika. «Ma ise ei teagi, kas nad on uue omaniku leidnud, aga loodan, et nad leiavad ühise kodu,» avaldab Silvia.

Varjupaiga kodulehel leiduva info järgi on tänaseks mõlemad koerad endale uue kodu leidnud, kuid mitte koos.

Lahku kolimise järel jäi perekonnale vaid üks kassidest. «Tema tuleb meiega kaasa ja me hoiame teda kui oma silmatera,» lubab Silvia, kelle sõnul on oranži karva kass ainus, kes perel veel alles on. «Must kass jäi auto alla, järgmine kirju kass läks kaduma - seal Pirital nad rändavadki ringi, mets on ju lähedal,» tunnistab muusik loomadest pajatades.

«Laipa ei ole muidugi leidnud, aga võib-olla on paremgi, kui ei tea, mis temast sai,» ütleb Silvia Ilves lõpetuseks. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles