Video: täitsa hulluks läinud? USA räppar arvab, et ta on teisest universumist pärit jumal

Inna-Katrin Hein
Copy
USA räppar Lil Cory peab end teise universumi jumalaks
USA räppar Lil Cory peab end teise universumi jumalaks Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Los Angeleses tegutsev räppar Lil Cory peab end teisest universumist pärit jumalaks, üllatades sellega nii oma peret kui fänne.

Räppar avaldas Youtube’i vandenõuteooriate kanalis ApexTV video, milles ta selgitab, et ta pidi tulema meie universumisse ja Linnutee galaktikasse, valides elukohaks planeedi Maa, kuna tema universum hävines, teatab express.co.uk. 

«Olen selge näide, et dimensioonidevaheline rändamine on võimalik. Tean Maal levinud teooriat, mille kohaselt liblika tiivalöök võib teiselpool maakera põhjustada orkaani. Mis juhtub siis, kui aatomitest väiksemad osakesed satuvad musta auku? Igatahes on mul kogemus, et mingi kataklüsmi tagajärjel minu maailm hävines ja ma pidin endale uue paiga leidma. Kuna olen jumal, siis oman üleloomulikke võimeid. Jõudsin Linnutee galaktikasse ja planeedile Maa, et siin tõsta elusolendite võnkesagedust, et nendega sama katastroof ei juhtuks, mis minu päritolupaigaga,» sõnas end jumalaks pidav mees.

USA räppar Lil Cory peab end teise universumi jumalaks
USA räppar Lil Cory peab end teise universumi jumalaks Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Räppar Lil Cory lisas, et ta vereliin on seotud meie universumi jumalate ja isegi Maal olevate võimsate inimdünastiatega.

Mehe teatel ei osanud ta arvata seda, et ta maailm üsna ruttu hävineb ja ta peab otsima uue elukoha.

«Kuna ma ei hukkunud koos oma maailmaga, siis sain aru, et mul on mingi suurem missioon. Sain kogemuse, et maailmade ja dimensioonide vahel liikumine on võimalik. Ma ei ole Maal veel õigeid sõpru leidnud, pean õppima usaldama, kuid see on raske. Üritan suhelda paljudega, kuid mulle tundub, et mind peetakse planeedil Maa ohuks ja mul hoitakse silm peal,» teatas räppar.

Lil Cory videot näinute arvates sõidab sellel muusikul liigse narkotarbimise tagajärjel katus.

«Liiga palju narkotsi selles universumis,» oli üks kommentaar.

Veel üks oli, et kus sellised lunaatikud välja kargavad ja miks lubatakse nende jaburaid videoid üles laadida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles