Morgan Freeman ja John Travolta satuvad detektiivifilmis «Mürgiroos» laibarohke krimiloo keerisesse. (1)

Spekter
Copy
John Travolta ja Morgan Freeman filmis «Mürgiroos» (The Poison Rose)
John Travolta ja Morgan Freeman filmis «Mürgiroos» (The Poison Rose) Foto: IMDB / TMDB

Põnevas detektiivifilmis «Mürgiroos» (The Poison Rose) koperdab napsulembesest ekssportlasest detektiiv oodatust segasema ja uskumatult korrumpeerunud mõrvaloo otsa.

Hollywoodis tegutsev eradetektiiv Carson Phillips (John Travolta) on kunagine ameerika jalgpalli superstaar, kelle parimad päevad on jäänud kaugesse minevikku. Mehe nõrkusteks on alkohol, õnnemängud ning hätta sattunud kaunid daamid, kellele ta pole võimeline ära ütlema. Võttes vastu kadunud isiku pealtnäha rutiinse juhtumi, pole Carsonil aimugi, mis teda ees ootab. Ohtlik labürint täis kuritöid, üllatavaid osapooli ning laipu. Carsoni jaoks tõstab panuseid tõsiasi, et üks põhilistest kahtlusalustest on talle lähedane inimene ning et kell tiksub häiriva kiirusega.

Klassikalistele film noir ajastu detektiivilugudele austust avaldavas põnevusfilmis «Mürgiroos» teevad kaasa John Travolta («Pulp Fiction», «Face/Off»), Oscari-võitja Morgan Freeman («Armutu», «Shawshanki lunastus»), Famke Janssen («GoldenEye», «X-mehed»), Robert Patrick («Terminaator 2: Kohtupäev»), Brendan Fraser («Muumia»), Peter Stormare («Fargo») ja Ella Bleu Travolta («Vanad penid»). Filmi lavastasid George Gallo (filmide «Bad Boys» ja «Midnight Run» stsenarist), Francesco Cinquemani («Andron») ja Luca Giliberto.

Apollo Kinodes alates 14. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles