Vägistamises kahtlustatav Neymar võib saada veel teise kuriteokahtluse

Inna-Katrin Hein
Copy
Neymar 2. juunil Brasiilias Teresopolises Copa America turniiri eelsel treeningul
Neymar 2. juunil Brasiilias Teresopolises Copa America turniiri eelsel treeningul Foto: Mauro Pimentel / AFP/Scanpix

Brasiilia jalgpallikoondises ja Prantsusmaa kõrgliiga klubis Pariisi Saint-Germain’is mängivat Neymar da Silva Santos Júniori, mängijanimega Neymari, kahtlustatakse ühe naise vägistamises Pariisi Sofitel Arc de Triomphe hotellis.

Brasiilia São Paulo politsei teatel said nad sellest juhtumist teate Prantsusmaa Pariisi politseilt, edastab en.as.com.

27-aastane Neymar asus enda kaitsele, avaldades Instagramis video, milles ta sõnab, et langes pettuse ohvriks.

Jalgpallur tunnistas, et oli nõus selle naisega seksima ja naine oli nõus temaga seksima, kuid tegelikult oli see lõks.

«Mulle kaevati auk ja ma langesin sellesse. Sain karmi õppetunni, millest võtan õppust, et tulevikus midagi sellist ei korduks,» teatas tuntud brasiillane.

Neymar 4. mail 2019, kui Pariisi Saint-Germain kohtus Olympique Gymnaste Club de Nice'iga
Neymar 4. mail 2019, kui Pariisi Saint-Germain kohtus Olympique Gymnaste Club de Nice'iga Foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP/Scanpix

Neymar avaldas videos ka WhatsApp sõnumid, mida ta naisega vahetas. Esimene sõnum on märtsi algusest ja viimane päev pärast väidetavat vägistamist, 16. maist.

Sõnumite juures on fotod, millel naist on näha napis riietuses ja seksikates poosides.

Kuid Neymari katse end kaitsta on pöördumas tema vastu, sest Rio de Janeiro politsei uurib Neymari poolt avalikustatud videot ja selles leiduvaid pilte poolalasti naisest, kuid veel ei ole ta selliste piltide levitamise kahtlustust saanud. 

Brasiilias on seadusega keeltud poolalasti, alasti ja seksuaalse sisuga fotode ja videote levitamine. Tegemist on kuriteoga, mille eest saab määrata kuni viie aasta pikkuse vangistuse.

Kohus võib määrata veelgi pikema vangistuse, kui tõestatakse, et keelatud sisuga materjali levitati kättemaksu või alandamise eesmärgil.

Neymar eemaldas pärast uue skandaali lahvatamist nimetatud video Instagramist. Ta valmistub Lõuna-Ameerika jalgpallimeistrivõistlusteks ja ei ole Rio de Janeiro politsei alustatud uurimist kommenteerinud.

Küll aga sõnas jalgpalluri isa Neymar Santos senior, et ta kuulsa poja mainet tahetakse kahjustada ja temalt raha välja pressida.

Neymaril on endise kallima, modell Carolinas Dantasega poeg Davi Lucca.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles