Johnny Depp kartis laulda

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: AP Photo / Scanpix

Näitleja Johnny Depp oli sunnitud üle saama oma hirmust avalikult laulda tänu osalemisele uues muusikalis «Sweeney Todd».

44-aastane staar kartis, et peab filmirolli üles ütlema, hoiatades ka režissöör Tim Burtonit selles, et ta ei ole oma laulmisandes just kuigi kindel, vahendab Wenn.

«Ma kartsin tõenäoliselt rohkem, kui ükski teine. Ma ei ole kunagi proovinud isegi karaoket laulda. See on minu jaoks hirmuäratav,» seletas Depp.

«Ma ei ole mitte kunagi olnud nii purjus, ja ma olen olnud purjus! Tim ütles, et ta ei tea, kas ma suudan laulda ja sama siin – ma ei teadnud, kas ma suudan laulda.»

«Ma tegin oma sõbra garaažistuudios need demod, kuna ma ei teadud, kas ma pean viisi või mitte. Mul polnud tõepoolest aimugi. Igatahes, ma tegin need ja saatsin siis Timile, kes ütles, et meil saab kõik okei olema. Siis sain ma veidi enesekindlust juurde,» lisas Depp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles