Video: friikõnnetus Veneetsias, kus 60 000 tonnine kruiisilaev kaotas kontrolli

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock / scanpix

60 000 tonnine kuriisilaev MSC Opera kaotas Giudecca kanalis, Veneetsias, kontrolli ning rammis nii sadamat kui ka turistidele mõeldud jõelaeva. 

Kokkupõrge leidis aset pool 9 hommikul ning MSC sõnul tabas krusiisilaeva sadamasse jõudes tehniline rike. Õnnetuse eel oli MSC Operat vedamas kaks puksiirlaeva. Väidetavalt aga lakkas vahetult enne juhtunut töötamast kruiisilaeva mootor.

Mootoririkke ajal oli aga laeva hoog liiga suur ning puksiirid ei saanud kruiisilaeva pidama. Tohutult suur MSC Opera sõitis otsa sadama ääres seisvale, ja palju väiksemale, turistidele mõeldud jõelaevale.

Kokkupõrke tõttu kukkus turismilaevast vette üks inimene. Õnnetuse tagajärjel sai kokku  kannatada neli inimest, kellest kaks viidi vigastustega haiglasse.

Ühe pealtnägija sotsiaalmeedia postituses on näha, et vaatamata puksiirile ei jää MSC Opera pidama ja sõidab turismilaevale sisse.

Teise nurga alt filmitud videos on näha, et kokkupõrke ajal viibis sadamas ka päris palju turiste. Samuti on märgata, et ka rammitavas jõelaevas on õnnetuse hetkel inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles