Kuningliku pere fännid teevad «palverännakuid» Harry ja Meghani kodu juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle detsembris 2017 Frogmore House'i trepil
Prints Harry ja Meghan Markle detsembris 2017 Frogmore House'i trepil Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Briti kuninglik pere avas Windsori lossi maadel asuva Frogmore House’i ja aia paariks päevaks rahvale.

Frogmore House’i lähedases Frogmore Cottages elavad prints Harry, ta naine Meghan ja nende poeg Archie Harrison, teatab dailymail.com.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Seega saavad Frogmore House'i ja aia külastajad heita väljapoolt pilgu ka majale, milles elavad Harry ja Meghan. Nad kolisid sinna pärast majas tehtud remonti mai alguses, mõni aeg enne lapse sündi.

Juba enne Frogmore House alale pääsemist tegid kuningliku pere fännid «palverännakuid» piirkonda, lootes näha 6. mail sündinud Archie Harrison Mountbatten-Windsorit, kuid ka lapse vanemaid.

Seal on politseivalve ja turvakaamerad, et liiga innukad fännid ei üritaks minna sinna, kus neil ei ole lubatud minna ega roniks üle aia.

On ka neid britte, kaasa arvatud kõmufotograafe, kes igapäevaselt on Harry ja Meghani kodu juures ootamas, et äkki pere ilmub kuskilt.

Samas on märgatud, et Frogmore House, Frogmore Cottage ja neid ümbritsevad aiad asuvad üsna Londoni Heathrow lennujaama lähedal. Sealt tõusab õhku ja maandub iga poole tunni tagant lennuk.

Frogmore’i aia iluga tutvunutest nii mõnigi uuris, et kuidas saab varsti ühekuune beebi magada, kui läheduses on kuulda lennukimüra.

Kinnitamata andmetel lasi Harry Frogmore Cottage ümber ehitada nii, et see on võrdlemisi helikindel, kulutades sellele 50 000 naela (56 500 eurot).

Frogmore House’i ala külastanute sõnul lootsid nad näha, et Harry ja Meghan tulevad kasvõi korraks oma maja mõnele aknale, kuid nii ei juhtunud.

Paika külastanud kommenteerisid hiljem sotsiaalmeedias, et sealset aeda ja hooneid nähes saavad nad aru, miks Harry ja Meghan selle oma koduks valisid, sest seal on väga ilus.

«Kuid ma ei saa aru, kuidas nad selles lennukimüras elada suudavad ning kas see müra ei sega beebi Archie und?» küsis ala külastanu Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles