Nagu õed! Reese Witherspoon on tütrega äravahetamiseni sarnane

Elu24
Copy
Näitleja Reese Witherspoon ja tütar Ava Elizabeth Phillippe telesarja «Suured väikesed valed» teise hooaja esilinastusel. 2019.
Näitleja Reese Witherspoon ja tütar Ava Elizabeth Phillippe telesarja «Suured väikesed valed» teise hooaja esilinastusel. 2019. Foto: Scanpix / DDNY/Broadimage

Näitlejatar Reese Witherspoon (43) käis telesarja «Suured väikesed valed» teise hooaja esilinastusel, kus oli kohal ka tema 19-aastane tütar Ava Elizabeth. 

Reese Witherspoon kohtus näitleja Ryan Phillippe'iga oma 21. sünnipäevapeol, nad kihlusid 1998. aastal ja abiellusid 1999. aastal. Samal aastal sündis ka tütar Ava Elizabeth Phillippe. Aastal 2003 sündis nende perre poeg Deacon Reese Phillippe. 

Reese ja Ryan lahutasid abielu 2007. aastal. 

Kolmapäeval toimunud esilinastustel oli Reese'i kõrval punasel vaibal tütar Ava Elizabeth, kes nägi üritusel välja kui ema koopia. Pole ka imestada, naiste sarnasest välimusest on meedias juba aastaid kirjutatud.

Kuna aga oma silm on kuningas, vaata ka pilti:
 

Näitleja Reese Witherspoon ja tütar Ava Elizabeth Phillippe telesarja «Suured väikesed valed» teise hooaja esilinastusel.
Näitleja Reese Witherspoon ja tütar Ava Elizabeth Phillippe telesarja «Suured väikesed valed» teise hooaja esilinastusel. Foto: Scanpix/ DDNY/Broadimage
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles