Massive Attacki tähe tütar suri 24-aastasena

Elu24
Copy
Bristolist pärit Tricky, kelle pärisnimi on Adrian Nicholas Matthews Thaws, tegutses koos muusikagrupi Massive Attackiga 1980. aastate lõpus ja 90ndate alguses.
Bristolist pärit Tricky, kelle pärisnimi on Adrian Nicholas Matthews Thaws, tegutses koos muusikagrupi Massive Attackiga 1980. aastate lõpus ja 90ndate alguses. Foto: Wikimedia Commons

Briti muusikagrupi Massive Attack endine liige Tricky teatas, et tema tütar Mina suri 8. mail 24-aastaselt.

Mina Mazy Topley-Bird suri juba 8. mail, aga tema murest murtud vanemad said uudist jagada alles nüüd, kirjutas The Sun

51-aastane Tricky rääkis Facebookis valust, mida tütre surm on temas tekitanud.

«Ma arvasin, et ma teadsin, mis kaotus on, aga nüüd, kui mu tütar surnud on, siis ma sain aru, et mul polnud õrna aimugi. Ma tunnen, et ma olen nagu maailmas, mida ei eksisteeri. Mitte millegi tundmine ei ole iialgi sama. Mitte ükski sõna ega tekst ei suuda seda seletada - mu hing on tühi.»

«Mazy Minal, mu tütrel, oli kaks nime - mõned inimesed kutsusid teda Mazyks, mõned kutsusid teda Minaks. Tal oli hämmastav laulu ja laulukirjutamise talent; laulud, mis lõpetatakse ja mida saab kuulda. Sinu sõnad ja laulud elavad edasi, ma garanteerin seda.»

«Mul ei ole olnud jõudu, et sinu piltigi vaadata - inimesed kuulevad sinu häält ja laule. Kogu mu süda, mis sellest järel on. Armastan sind, Mazy Mina. Isa.»

Postituse juures oli ka Mazy Mina ema Martina Topley-Birdi tsitaat: «Kallis laps, elu ilma sinuta ei ole kunagi enam sama».

Masenduses Tricky lisas postituse juurde ka Mazy Mina 2013. aastal avaldatud laulu «When You Go».

Laul algab sõnadega: «Võta mind endaga kaasa, kui lähed. Ma ootan naeratusega, kui tuled koju.»

Bristolist pärit Tricky, kelle pärisnimi on Adrian Nicholas Matthews Thaws, tegutses koos muusikagrupi Massive Attackiga 1980. aastate lõpus ja 90ndate alguses. Selle hulgas ka äärmiselt mõjuka debüütalbumi «Blue Lines» juures aastal 1991. 

Sellel perioodil kohtas Tricky Martina Topley-Birdi, kui naine nõjatus kodu lähedal vastu seina ja laulis omaette. Nad avaldasid koos laulu «Aftermath» ning naine oli peavokaal mehe esimesel sooloalbumil «Maxinquaye», mis avaldati 1995. 

Nende tütar Mina Mazy sündis sama aasta 19. märtsil. 

Naise surma põhjust ei ole siiamaani avaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles