Galerii: kas Hollywoodi suurteose «Tenet» üks Eesti võttepaikadest sai avalikuks?

Elu24
Copy

Nädal tagasi saabus Allfilmilt ametlik teadaanne selle kohta, et Tallinnas hakatakse filmima Hollywoodi tipprežissöör Christopher Nolani uut filmi «Tenet». Nüüd on Tallinna linnahalli juures midagi toimumas, kas tegemist võib olla filmivõtete ettevalmistusega?

Küsimusele, kas tegemist on filmi «Tenet» ühe võttepaigaga, produktsioonifirma Allfilm esindaja Madis Tüür kinnitust ei andnud, vaid vastas, et seda ei saa hetkel kommenteerida. Võib vaid oletada, et taoline salapäratsemine on vihje sellele, et nii see siiski on. 

Filmistuudio Warner Bros. hakkab Eestis produtseerima režissöör Christopher Nolani uut linateost ingliskeelse nimega «Tenet», mille võtted algavad juunis. Tegemist on esimese nii mastaapse filmiprojektiga kogu Baltikumis.

Rahvusvahelisel spioonilool põhineva filmi peaosas on näitleja John David Washington, filmis löövad kaasa ka Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, lisaks Michael Caine ja Kenneth Branagh.

Filmivõtted toimuvad suvekuudel erinevates Tallinna piirkondades. Hollywoodi filmis osaleb taustanäitlejana tuhandeid eestimaalasi, kellele on see kindlasti unustamatu kogemus.

Nolan valis Tallinna välja tänu unikaalsetele võttepaikadele ja siinsele arhitektuurile. Filmiga on Tallinnal ja kogu Eestil võimalus üle kogu maailma tutvustada Eesti riiki kui ainukordset sihtkohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles