Video: James May ja Richard Hammond demonstreerivad uut joomismängu - joo «mitte viina» ja ehita Lego

Elu24
Copy
Richard Hammond ja James May aastal 2015.
Richard Hammond ja James May aastal 2015. Foto: Gareth Fuller / PA Wire/Press Association Images

Autosaadetest Top Gear ja The Grand Tour tuntud James May ja Richard Hammond mängisid omamoodi joomismängu, kus peale küsimustele vastamise pidid nad terve aja jooksul Legost autot kokku panema.

James May, Richard Hammondi ja Jeremy Clarksoni firma DRIVE TRIBE, mis on auto - ja mootoritehnika veebisait ja sotsiaalmeedia kanal, korraldasid YouTube'is otseülekande, kus esimeses kaks püüdsid kokku panna Legost autot, ise samal ajal autoteemalistele küsimustele vastates.

Kuna tegu oli joomismänguga, siis pidid mõlemad mehed jooma pitsi viina siis, kui nad küsimusele valesti vastasid.

Lego-komplekti peal oli kirjas, et 9-16-aastased lapsed suudavad selle kokku panna 20 minutiga. Aga May ja Hammondi üritus kestis ligi 90 minutit, kuid ka siis ei olnud nende auto koos.

Asi võis olla ka suures koguses viinas, mida mehed jõid. Hammond püüdis reeglite kohaselt käituda ja valas pitsi kõrist alla alles siis, kui ta küsimusele valesti vastas. Ja neid oli palju. Kuid Hammond pidi Mayle mitmel korral meelde tuletama, et nad ei võistle mitte viina joomises, vaid Lego kokkupanemises, sest May kippus viina jooma ka siis, kui ta küsimusele õigesti vastas.

Pärast ligi 90 minutilist katsumust olid mõlemad mehed äärmiselt purjus, kuid Legost autod ei olnud ikka koos. 

Vaata videost James May ja Richard Hammondi katsumust ning mõtle, kas sa ise saaksid sellega hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles