Kihlatust lahku läinud Elina Nechayeva: otsustasime võtta aega iseendale juba mõni aeg tagasi (5)

Elu24
Copy
Elina Nechayeva, foto: Konstantin Sednev.
David Pärnamets, foto: Facebook
Elina Nechayeva, foto: Konstantin Sednev. David Pärnamets, foto: Facebook Foto: Elu24 kollaaž

Ooperilaulja Elina Nechayeva (27) suhe kihlatu David Pärnametsaga on küll lõppenud, ent muusik kinnitab, et vaatamata sellele on nad jäänud headesse sõbralikesse suhetesse.

«Otsustasime võtta aega iseendale juba mõni aeg tagasi, kuna kasvasime lahku. Praegu on prioriteediks töö ja karjäär,» selgitab Nechayeva Elu24le.

«Oleme Davidiga jäänud headesse sõbralikesse suhetesse ning minu süda kuulub täielikult muusikale!» lisab ta.

Elu24 võttis ühendust ka David Pärnametsaga, kes hetkel teemat kommenteerima ei soostunud. «Olen Eestist eemal ja teemat kommenteerin siis, kui selleks on õige aeg,» lisab mees.

Tallinn Music Week`i avapidu, Elina Nechayeva ja David Pärnamets
Tallinn Music Week`i avapidu, Elina Nechayeva ja David Pärnamets Foto: Konstantin Sednev

Elina tõi endast 15 aastat vanema David Pärnametsa avalikkuse ette esmakordselt «Eesti laulu» finaalis ning alates sellest hetkest pälvis nende suhe avalikkuselt suurt tähelepanu.

2018. aasta maikuus tegi Nechayeva nende kihluse teatavaks, kui kinnitas Wiwibloggs blogijatele, et sõrmus tema sõrmes on tõepoolest kihlasõrmus.

Möödunud juunis andis Nechayeva Elu24le intervjuu, kus kommenteeris suhet Davidiga nõnda: «Kõik, mis ma selle teema kohta võin öelda, on see, et David on väga armastav, väga hooliv, suurepärane mees.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles