Tuli takus! Staarid, kes abiellusid mõned kuud pärast kohtumist

Elu24
Copy
Amy Schumer ja Chris Fischer, kes abiellusid kolm kuud pärast kohtumist.
Amy Schumer ja Chris Fischer, kes abiellusid kolm kuud pärast kohtumist. Foto: AP/Scanpix

Need Hollywoodi staarid olid enda  algusest peale nii kindlad, et kihlusid ning abiellusid kõigest mõned kuud pärast kohtumist. 

Priyanka Chopra ja Nick Jonas.
Priyanka Chopra ja Nick Jonas. Foto: Reuters/ScanPix

Nick Jonasel (26) ja näitlejannal Priyanka Chopral (36) oli sündmusterohke 2018. aasta. Nad hakkasid käima, kihlusid ja abiellusid ning tegid seda kõike 7 kuuga. Paaril jagus õnne, armastust ja raha, et korraldada koguni kolm pulmapidu. 

Cameron Diaz ja Benji Madden.
Cameron Diaz ja Benji Madden. Foto: FILES / AFP / Scanpix

Cameron Diaz (46), kes on praeguseks näitlemisest loobunud, abiellus Good Charlotte bändi liikmega Benji Maddeniga (40) 2015. aasta jaanuaris. Nad hakkasid käima 7 kuud enne kihlumist ning olid juba 8 kuud pärast üksteisega kohtumist abielus. Paar hoiab madalat profiili, kuid on teadaolevalt siiani koos.

Cameron Diaz ja Benji Madden.

FILES / AFP / Scanpix

Näitleja Carey Muligan (34) ja muusikust abikaasa Marcus Mumford (32) olid lapsepõlve kirjasõbrad. Aga vana arm ei roosteta! Nad kohtusid 2011. aastal päriselt ja kihlusid juba 5 kuud pärast kokkusaamist. Paar abiellus 2012. aasta aprillis ja nende peres kasvab väike tütar. 

Amy Schumer ja Chris Fischer.
Amy Schumer ja Chris Fischer. Foto: Evan Agostini / AP

Koomik Amy Schumer (37) jättis kihluse vist üldse vahele. Schumer abiellus ameeriklasest kokaga, Chris Fischeriga, kolm kuud pärast kohtamist, oktoobris 2018. Kiire pulma põhjuseks võis olla lapseootus. Nimelt sündis neile poeg kõigest 7 kuud pärast pulmi.

Elsa Pataky ja Chris Hemsworth.
Elsa Pataky ja Chris Hemsworth. Foto: Scanpix / AP

Superkangelast Thori kehastav Chris Hemsworth (35) ja Elsa Pataky (42) läksid küll puhkusele, aga otsustasid kohale jõudes hoopis abielluda. Paar oli tolleks hetkeks koos olnud vähem kui 10 kuud. Hemsworth ja Pataky on siiani õnnelikult abielus ning elavad hetkel Austraalias koos oma kolme lapsega.

Nikki Reed ja Ian Somerhalder.
Nikki Reed ja Ian Somerhalder. Foto: Sipa USA / Scanpix

Telesarja «Vampiiri päevikud» näitleja Ian Somerhalder (40) ja Nikki Reed (31) pidasid pulmi kaks kuud pärast kihlumist. Kohtumisest oli abielludes möödunud kõigest 7 kuud. Reedi jaoks ei olnud kiireloomuline pulm esmakordne. Näitlejanna abiellus oma esimese abikaasaga 8 kuud pärast nende kohtumist. 

George Clooney ja Amal Clooney
George Clooney ja Amal Clooney Foto: Scanpix / REUTERS

Igaveseks poissmeheks peetud George Clooney (58) palus Amal Clooney (41) endale naiseks 7 kuud pärast kohtumist . Viis kuud hiljem oli paar juba abielus ning mõned aastad tagasi sündisid nende perre kaksikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles