Pildid: Serena Williamsi «lugupidamatu» pükskostüüm keelati ära - vaata, mis ta endale nüüd selga tõmbas!

Elu24
Copy

Tennisist Serena Williams (37) kandis möödunud aasta Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel musta liibuvat pükskostüümi, mis tekitas rohkelt poleemikat. Kuna sportlast selles kostüümis enam platsile ei lasta, ilmus ta tänavu kohale uues ja veelgi julgemas spordikomplektis.

Eelmisel aastal tekitas tema riietus palju kära ning ta spordikombinesoon nimetati Twitteris lausa liibuvaks «kassikostüümiks». 

«Kassikostüüm» keelati aga kiirelt ära. Prantsusmaa Tennise Liidu president selgitas toona, et organisatsioon võttis lihtsalt kasutusele uued reeglid mängijate varustuse reguleerimiseks ja nimetas Serena kostüümi «mängu suhtes lugupidamatuks», vahendab Daily Mail.

Toona kaitses Williams, kes tõi 2017. aasta septembris lapse ilmale, oma rõivavalikut sotsiaalmeedia vahendusel. «Catsuit? Loomulikult kannan seda, sest see toetab hästi lapse sünnitusest toibuvate naiste keha. Mina ja veel paljud kannavad seda,» säutsus ta Twitteri vahendusel.

2019. aasta tennisemeistrivõistlustele ilmus Williams aga superkangelastest inspireeritud spordikomplektis, mille on disaininud moelooja Virgil Abloh koostöös Nike'ga. 

Spordikomplekti juurde kuulub ka keep, mida ta platsil olles ei kandnud. Keebile on prantsuse keeles kirjutatud «ema, tšempion, kuninganna, jumalanna».

Vaata pilte meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles