Kuningliku beebi Archie lapsehoidjad lasid jalga

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit.
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit. Foto: PA images/Scanpix

Briti prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan said 6. mail esmakordselt vanemateks, kui sündis nende poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Kuningliku pere allika teatel olid Harry ja Meghan juba enne lapse sündi palganud talle kaks lapsehoidjat, edastab express.co.uk.

Allikas jätkas, et Meghan ei ole nõus last mitte kellegi hoolde jätma, ka oma ema Doria Raglandile mitte ning selle tõttu on Sussexi hertsogipaari kodus Frogmore Cottage'is palju pingeid.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit Foto: Dominic Lipinski/WPA-Pool/SIPA /Scanpix

«Meghan on väga kontrolliv, nagu kartes, et kui keegi teine ta lapse eest hoolitseb, võib lapsega midagi juhtuda. Meghan keeldub abist ning see on tekitanud pingeid ja tülisid,» selgitas allikas.

Mõlemad lapsehoidjad andsid lahkumisavalduse, sest nende sõnul ei saa nad seal töötada, kuna neid ei lubata lapse juurde.

«Meghan üritab emarolli sisse elada, kuid ei luba end aidata. Ta on magamata ja pahur, mis omakorda lisab pingeid. Väidetavalt on ta juba tema heaks töötavate inimeste peale häält tõstnud,» jätkas allikas.

Isegi ema Doria Ragland ei ole suutnud panna oma tütart teisiti käituma.

«Meghan on pidanud paaril korral jätma poja Archie oma ema Doria hoolde, kuid mitte kauaks. Üsna pea tormas ta tagasi, otsekui arvates, et ema võib lapsele halba teha. Ka lapse isa Harry on üsna kõrvale tõrjutud,» lausus allikas.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsogina Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II
Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsogina Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II Foto: Chris Allerton / AP/Scanpix

Kinnitamata andmetel lendab Doria Ragland lähiajal tagasi koju Los Angelesse.

Ei ole teada, kas Sussexi hertsoginna Meghan plaanib palgata uued lapsehoidjad või jätkab samal viisil, lubamata teisi oma lapse juurde.

Meghan ja Harry teatasid juba enne poja sündi, et nad üritavad oma lapsele anda võimalikult tavapärase lapsepõlve, ta ei pea olema avalikkuse ees ja kaamerate vaateväljas.

Enne lapse sündi lahkusid Harry ja Meghani teenistusest mitu inimest, kelle teatel oli Sussexi hertsoginna heaks töötamine väga raske, kuna ta oli tegev peaaegu ööpäev läbi ja seitsmel päeval nädalas. Samas oli ta väga punktuaalne, nõudlik ja paindumatu ning ei teinud mitte milleski järeleandmisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles