Galerii: JJ-Street tantsurühm pakkus Alexelas mõtlemapaneva show

Elu24
Copy

JJ-Street Streetshow on Eesti esimene ja suurim tantsuetendus, mida korraldab JJ-Entertainment koostöös JJ-Street tantsukooliga juba üheksandat aastat.

Täna lummati Alexela Kontserdimajja kogunenud publikut võimsa ja kõnetava lavastusega, mis puudutab iga pealtvaatajat unikaalsel ja isiklikul viisil. Etendus «Kadunud põlvkond» lõi rikkaliku süžeega jutustuse sellest, kuidas maailm on pidevas pöörises ning meie võimuses on seda keerist juhtida.

«Kujutle end pühapäeva hommikupoolikul koos terve perega ühiselt laua taga istumas ning päikesekiirte soojuses pannkooke söömas. Nüüd kujutle, et pannkookide kõrval naudid sa perega jutuajamist, mitte sotsiaalmeedias surfamist. Mõtle, et sa päriselt kuulad, mida su pere möödunud nädalast jutustab, ning te suudate kõik üksteisele sügavalt silma vaadata.

Tähelepanu hajutavad nutiseadmed ei juhi su elu. Sul on alles kaine mõistus ning sa oled rahul sellega, kes sa oled, ja millega sa tegeled.

Sa seisad ristteel ning langetad õige valiku,» kirjutati ürituse kohta JJ Facebookis.

Ainulaadse tänavatantsuetendusena pakub «Kadunud põlvkond» unustamatu elamuse romantika, suurejoonelise tantsukunsti ja viimaste kümnendite muusika kooslusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles