Taavi Rõivas ründab Mart Helmet, Peeter Oja paneb vastu (3)

Elu24
Copy
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Erik Prozes

Endine peaminister ja riigikogu aseesimees Taavi Rõivas peab oma poliitilisi lahinguid nüüd sotsiaalmeedias, tuues taaskord välja, et tema arvates ei sobi EKRE ja selle esimees Mart Helme kuhugi. Aga nüüd on konservatiivse maailmapildiga eestlased Rõivasele reageerinud.

Reformierakondlane ja Euroopa Parlamendi kandidaat Taavi Rõivas kirjutas eile Facebooki: «On täiesti ennekuulmatu, et siseminister taunib presidendi kohtumist opositsioonijuhiga. Andke andeks, aga Mart Helme ei sobi demokraatliku riigi siseministriks. See ei ole ammu enam naljakas.»

Selline väljaütlemine ei meeldinud aga nii mitmelegi kommenteerijale, kelle arvates ei olnud Mart Helme sõnavõtud, nagu seda peaks taunima, problemaatilised.

Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Liis Treimann / Postimees

Nende seas kirjutas ka Peeter Oja: «Taavi, kas Sinu kogemuste juures on veel midagi ennekuulmatut? Eriti Jüri valitsuse puhul?»

Ka lembelaulik Sulo võttis sõna ja kirjutas Rõivasele: «Loll jutt suhu tagasi....nagu solvunud lasteaias käivad lapsed. Kui liivakasti mängima ei mahu on jama majas!»

Valimiste päeval Taavi Rõivas just väga palju toetust ei leidnud. Samas võivad sellised EKRE vastu suunatud rünnakud olla just osa strateegiast, kuidas EKRE vastaseid mobiliseerida ja enda kasuks hääletama panna.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles