Pildid: Kristina Šmigun-Vähi käis Päästeliidus vabatahtlikuks ja sai oma kiivri

Elu24
Copy
Kristina Šmigun-Vähi käis Päästeliidus vabatahtlikuks ja sai oma kiivri
Kristina Šmigun-Vähi käis Päästeliidus vabatahtlikuks ja sai oma kiivri Foto: Päästeliit

Endine suusataja ja olümpiakuld Kristina Šmigun-Vähi on sportlaskarjääri seljataha jätnud ning tegeleb nüüd agaralt Eesti ühiskonna parandamisega. Hiljuti sai naist näha Väike-Maarjas, kus ta Päästeliidus vabatahtlikuks käis.

«Vabatahtliku pääste toetusrühm sai täna (eile) vahetu kogemuse, missugune on päästja töö. Toetusrühma liige Kristiina, tuntud ka Kikuna, leidis enda valitud päästekiivrist oma personaalse märgi tegeleda vabatahtliku päästega järgnevatel saadikuaastatel,» kirjutas mittetulundusühing Päästeliit Facebooki postituse juurde.

Päästeliidu kommunikatsioonijuht Ingeldrin Aug sõnas, et Šmigun käis Riigikogu vabatahtliku pääste toetusrühmaga Väike-Maarjas tutvumas vabatahtlike päästjate tööga.

Kui Kristina Šmiguni jaoks oli selline ettevõtmine pigem uus kogemus, siis temaga vabatahtlikku tööd teinud erakonnakaaslane Madis Milling on päästetöödega korduvalt kokku puutunud. 

Näitleja Madis Milling hülgas Valdur Põllu rolli ning on selle asemel vabatahtlik päästja. Madis nentis, et vabatahtlikuks päästjaks ajendas teda hakkama puhas omakasu. «Kui sa ikkagi tahad, et sinu kodu ümber oleksid asjad korras, sinu kogukonnas oleks turvalisem, siis tuleb ikka ise käsi külge panna. Ei saa jalad ahju peal vedeleda ja öelda, et miks riik midagi ei tee,» ütles ta «Ringvaatele» antud intervjuus, vahendas Menu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles