Meghan Markle pääseb kohtumisest «naistevihkaja» Donald Trumpiga

Elu24
Copy
USA president Donald Trump.
USA president Donald Trump. Foto: PA images/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle pääseb kohtumisest USA president Donald Trumpiga, kes teeb juunis riigivisiidi Ühendkuningriiki.

Buckinghami palee teatel võtsid Trump ja tema abikaasa Melania vastu kuninganna kutse tulla riigivisiidile Ühendkuningriiki, vahendas Postimees. The Suni teatel lõunatab Trump visiidi ajal prints Harryga, kuid jääb ilma kohtumisest Meghan Markle'iga.

Meghan nimetas Trumpi 2016. aasta presidendivalimiste ajal «misogüünseks» ehk naistevihkajaks ja «vastuoluliseks» ning hääletas demokraatliku partei kandidaadi Hillary Clintoni poolt. «Ma ei vali Clintonit, kuna ta on naine, vaid sellepärast, et Trump on näidanud selgelt, et me ei taha sellist maailma, millist ta loob,» ütles Meghan.

Meghan viskas ka nalja, et kolib Kanadasse, kui Trump valimised võidab. Naljakal kombel on naine pärast Trumpi võitu tõepoolest riigist ära kolinud, ent mitte Kanadasse, vaid Inglismaale.

Kuna Meghan on Trump visiidi ajal emapuhkusel, ei pea ta ühestki üritusest ega õhtusöögist osa võtma. See annab Sussexi hertsoginnale ideaalse vabanduse Trumpiga kohtumist vältida. Meghani ja Harry poeg Archie Harrison sündis 6. mail.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit.
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images/Scanpix

USA riigipea visiit on kavas 3.-5. juunini, enne Normandia dessandi aastapäeva tähistamist 6. juunil Prantsusmaal, millest Trump samuti osa võtab. Juba on teatatud ulatuslikest protestimeeleavaldustest Trumpi vastu.

Trump on kuninganna külaline, kuid ta kohtub ka peaminister Theresa Mayga, kelle ametiaeg lõpeb mõni päev hiljem, 7. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles