Laupäeval vallutavad Club Tallinna linna kauneimad naised!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval vallutavad Club Tallinna linna kauneimad naised!
Laupäeval vallutavad Club Tallinna linna kauneimad naised! Foto: Club Tallinn

Juba sel laupäeval on klubis taas kord meeletu pidu La NUIT des FEMMES Live, kus esimesel tunnil pakutakse meelaid ahvatlusi vaid naistele.

Kõik neiud, naised, prouad ja preilid on sel ööl palutud osa saama suurepärasest peost, kus silmailu pakub ja kõrva paitab kaunite lembelauludega paljude naiste südametemurdja Uku Suviste!

Kuni südaööni toimub klubis eksklusiivne turg just neidudele, kust on võimalik leida nii omapäraseid käsitööehteid, kui Paradiis Butiigi eksklusiivseid riideid ja aksessuaare. Lisaks läheb Facebookis ürituse jagajate vahel loosi Paradiis Butiigi poolt auhinnaks välja pandud kaks naiste käekella võitjate omal valikul.

Kõik õrnema soo lemmikhitid mängib sel ööl ette DJ Vahur Kollom ning parimaid peohetki jäädvustab Bacardi Oakheart fotoshootingu seina juures Kertin Vasser.

Pilet 5 eurot, VIP 7 eurot ning naistele südaööni sissepääs tasuta, FB attending listile sissepääs kella 1-ni vaid 1 euro. Rohkem infot leiab Club Tallinna koduleheküljelt www.clubtallinn.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles