Kuller unustas Rita Ora kallid ehted lennukisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Rita Ora kandis Cannes'i filmifestivali punasel vaibal kalleid ehteid
Rita Ora kandis Cannes'i filmifestivali punasel vaibal kalleid ehteid Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Briti lauljanna Rita Ora pidi Cannes’i filmifestivali punasel vaibal kandma kalleid ehteid, mille hind on 3,5 miljonit eurot, kuid kuller unustas need lennukisse.

Naissoost kuller istus koos juveelikohvriga Londonis Lutoni lennujaamas lennukisse ning lend ja maandumine Nice’i lennuväljale kulges viperusteta, teatab afp.com.

Kuid kuller unustas kohvri kallite ehetega lennuki pagasikappi. Sinna jäid ka ta jakk ja kott, milles olid isiklikud asjad.

Kui kuller asjade puudumist märkas, oli lennuk juba lendamas tagasi Londonisse. Ta võttis ühendust lennufirmaga EasyJet, millega ta Nice’i lendas ning teatas, et unustas kohvri kallite ehetega ja oma asjad lennukisse.

Stjuardessid leidsid nii juveelikohvri kui kulleri asjad ja need anti üle Londoni politseile. Saadetisega politseinik istus Heathrow lennujaamas Nice’i lendavale lennukile, lendas Prantsusmaale ja naine sai unustatud asjad kätte.

Üks Londonis tegutsev juveliir laenas Orale Canne’i filmifestivaliks kallid ehted, kuid ei ole teada, kes see oli.

Kõik lõppes õnnelikult, sest 28-aastane Rita Ora ilmus Cannes’i filmifestivali punasele vaibale hinnalise kaelakee ja kõrvarõngastega.

Rita Ora kandis Cannes'i filmifestivali punasel vaibal kalleid ehteid
Rita Ora kandis Cannes'i filmifestivali punasel vaibal kalleid ehteid Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Prantsusmaal Cannes’is, mis on kuulsate ja rikaste seas populaarne puhkekoht, on viimastel aastatel leidnud aset mitu juveeliröövi.

2015. aastal  vahetult enne filmifestivali algust viisid juveeliröövlid 17,5 miljoni euro eest ehteid ja vääriskive. Juhtum leidis ajal, mil juveelipoodide omanikud lasid ehteid transportida Cannes’i saabunud tuntud staaridele, kes pidid neid kandma punasel vaibal.

Cannes’is on viidud juveele ka hotellidest, kus staarid on ööbinud ja juveelikauplustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles