Oh õudu! Kardashian sai väidetavalt uue nina... ja fännide arvates läks see täiega pekki

Elu24
Copy
Khloe Kardashian, vasakul. Autor: Scanpix / FS/MPI/Capital Pictures , Khloe Kardashian, paremal. Autor: PodcastOne/Youtube
Khloe Kardashian, vasakul. Autor: Scanpix / FS/MPI/Capital Pictures , Khloe Kardashian, paremal. Autor: PodcastOne/Youtube Foto: Elu24 kollaaž

Tõsielustaar Khloe Kardashian (34) on pannud interneti kihama, sest levivad kuuldused, et ta on käinud ninaoperatsioonil. 

Kardashian oli hiljuti Laura Wassari taskuhäälingu «Divorce Sucks!» saatekülaline ning temast klõpsutatud fotod on pannud interneti kihama.

«Oh jumal, mida on Khloe Kardashian oma ninaga teinud?» säutsub üks fännidest Twitteris.

Samuti heitis internetirahvas nalja selle üle, et Khloe näeb nüüd välja täpselt nagu ta ema Kris Jenner (63). Ka võrreldakse Khloet 2014. aastal lahkunud Joan Riversiga. 

Samuti on neid, kes leiavad, et Kardashiani ninaoperatsioon on täielikult luhta näinud ja näeb naljakas välja. «Ta tõesti keeras oma näo pekki, ta vajab teraapiat ja mitte luhta läinud ninaoperatsiooni,» säutsub veel teinegi Khloe jälgija Twitteris.

Ka Instagramis on tõsielustaari fännid täheldanud, et tema nina näeb pisut teistsugune välja. «Mida kuradit, mis su ninaga juhtus?» uuriti Instagramis.

Vaata Khloe Instagrami SIIT!

«Sa oled ilus. Sa olid ilus. Miks sa pidid küll ninaopi tegema?» kirjutatakse veel.

Khloe Kardashian 2008. aastal.
Khloe Kardashian 2008. aastal. Foto: Scanpix / Stella Pictures

Daily Mail kirjutab, et Khloe tunnistas möödunud aastal, et mõtleb ninaoperatsiooni tegemisele igapäevaselt. «Ma arvan, et ühel päeval ma teen seda. Ma mõtlen sellest iga päev, aga see hirmutab mind, seega hetkel on kõik saavutatav kontuurimisega,» rääkis ta toona.

2013. aastal rääkis Khloe, et oli vaid 9-aastane, kui kuulis, kuidas ta ema rääkis oma sõbrannale, et Khloe peaks ninaoperatsioonile minema.

Khloe Kardashian ja ema Kris Jenner 2019. aastal.
Khloe Kardashian ja ema Kris Jenner 2019. aastal. Foto: Scanpix/ Starmax/PA Images

«Ta ei tahtnud midagi halba, aga kui ma olin umbes 9-aastane, kuulsin ma pealt, kuidas mu ema ütles oma sõbrannale, et ma vajan ninaoperatsiooni,» rääkis ta toona Cosmopolitanile.

«Ma olin šokeeritud, ma polnud sellele isegi mõelnud.»

Vaata ka videot, millest kõlakad alguse said!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles