Pildid: haruldast haigust põdev modell kandis lahedalt läbipaistvat kleiti!

Elu24
Copy

Kanadast pärit supermodell Winnie Harlow (24) säras Cannes'i filmifestivalil jõhkralt ilusas läbipaistvas kleidis. Vaata pilte meie galeriist!

Harlow kandis punasel vaibal Ralph & Russo moemaja loomingut ning nägi selles suurepärane välja. Lisaks kleidile haaras kahtlemata tähelepanu ka Winnie julge silmameik, mis harmoneerus kõige muuga.

Loomulikult ei astunud ta Cannes'i festivalile täiesti läbipaistvas kleidis. Õigupoolest oli Winnie õhtukleit disainitud nõnda, et kõige strateegilisemad kohad jäid siiski kinni kaetuks.

Kanada modell Winnie Harlow Cannes'i filmifestivalil 2019. aastal.
Kanada modell Winnie Harlow Cannes'i filmifestivalil 2019. aastal. Foto: Scanpix / EPA

Harlow sai tuntuks tänu USA telesaatele «Ameerika supermodell».

Ta kannatab vitiliigo ehk laikpigmendituse käes. See tähendab, et tema kehal on ebaregulaarse kujuga heledad või täiesti valged laigud. Säärane harukordne haigus esineb vaid 1–2 protsendil elanikkonnast.  

Winnie on erinevates intervjuudes rääkinud, et lapsepõlves oli tal ebahariliku välimuse tõttu üsna raske. Teda kiustati tema välimuse tõttu ja seetõttu vahetas ta tihti ka koole ning kaalus väidetavalt isegi enesetappu. Lõpuks jättis ta ka keskkooli pooleli.

Pärast «Ameerika supermodelli» menusarja sai temast koheselt Desiguali reklaamnägu ning nüüd on ta maailmakuulus supermodell, vallutades moenädalaid- ja lavasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles