Kus on austus? Marko Reikop näeb rongitragöödiast rääkides välja nagu Brunei sultan

Elu24
Copy
Marko Reikop
Marko Reikop Foto: ERR / kuvatõmmis

Eile hukkus traagiliselt rongiõnnetuses armastatud näitleja ja kultuuriajakirjanik Jüri Aarma. See algatas taaskord diskussiooni sellest, kui ohutud raudteeülekäigud Eestis siiski on. 

Tänases «Ringvaates» käis Eesti Raudtee ohutusjuht Tarvi Viisalu, kes rääkis, nagu tema ametinimetuski ütleb, rongidega seotud liiklusohutusest.

Arvestades traagilist asjaolu, mis selle teema taas aktuaalseks tegi, tundus saatejuht Marko Reikopi riietus ebasobiv. Kas nüüd just moepolitsei vaja kutsuda on, aga tõsisel ja vajalikul teemal rääkides riietuda nagu Brunei sultan on ebasobiv ja intervjueeritava osas lugupidamatu. 

Marko Reikop «Ringvaates» rääkimas rongide ohutusest koos Eesti Raudtee ohutusjuht Tarvi Viisaluga.
Marko Reikop «Ringvaates» rääkimas rongide ohutusest koos Eesti Raudtee ohutusjuht Tarvi Viisaluga. Foto: Kuvatõmmis/ETV

Saates selgus, et nii Marko Reikopi kui Grete Lõbu riietus on tingitud peagi toimuvast ERKI moeshowst. 25. mail Tallinnas toimuval üritusel ülesastuvad disainerid Karin Kreek, kes tegi Gretel seljas olnud kostüümi, ja Katrin Aasma, kes tegi Reikopi kostüümi, demonstreerisid oma töid. Aasma sõnas, et see riietus on inspireeritud kapsapõllust ning selle nimi on «hernehirmutis».

Saate jooksul avaldati ka mõned uued asjaolud seoses Jüri Aarma surmaga. Ajakirjanik ei tulnud raudteed ületades ratta pealt maha ja rääkis telefoniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles