Roald Johannson toob ekraanile ägedad Eesti pered ja persoonid üle kogu maailma

Elu24
Copy
Õhtu! Roald Johannson
Õhtu! Roald Johannson Foto: Pilt videost

Sotsiaalsete teemadega lõpparve teinud ja globaalseid eestlaseid jahtima minev Roald Johannson sõnas, et tahab leida ägedaid eestlaseid üle kogu maailma.

«Mind isiklikult on alati inspireerinud inimesed, kes on võtnud saatuse enda kättesse ja teinud midagi sellist, mida enamus meist, ei julgeks kunagi teha. Astuda see samm, jätta seljataha oma kodumaa, oma lähedased ja sõbrad, ning tulla õnne otsima mujale, väga kaugele oma kodumaast,» rääkis Roald Johannson tänases Reporteris, tutvustades oma uut saadet.

«Tahaks natuke laiemaks tõmmata seda telesarja. Uus saatesari keskendub meie tublidele eestlastele, kes teevad tegusid välismaal. Kui «Roaldi nädala» saateformaat oli väga teemapõhine ehk siis iga saade keskendus uuele teemale, oli see siis toitumishäired, miinimumpalga saajad või vähihaiged, siis uus saatesari on pigem persooni ja perekonna keskne. Ehk siis eestlaste ägedad elusaatused kaugel oma kodumaast,» rääkis Johannson uue saate kohta.

Saatejuht otsib eestlaseid üle kogu maailma, nii Lõuna-Ameerikast, Põhja-Ameerikast, tulevikus võib-olla Austraaliast, Uus-Meremaalt, Kesk-Aasiast ning kindlasti Euroopast ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles