Stig Rästa Iisraelist tagasi ja juba tegeleb uue projektiga

Elu24
Copy
Stig Rästa
Stig Rästa Foto: Madis Sinivee/Postimees

Stig Rästa, kes on üks Victor Crone'i laulu «Storm» autoritest, ei ole Iisraelist naastes endale vaba aega võtnud ja juba tegeleb uue projektiga. Muusik otsib muusikavideo jaoks autot ja palub selle leidmiseks sõprade abi.

Stig Rästa kirjutas palve Facebooki, kus uurib sõpradelt, kelleks oleks võimalik juba juuni alguseks saada lahtist autot, mis ei oleks kupee.

Kupee on auto keretüüp, millel on kinnine katus ja kaks ust ning üks või kaks istmerida. Erinevalt luukpärast on kupee tüüpi autol pagasiruum ja salong eraldatud kinnise vaheseinaga.

Paljud inimesed on Stigi palvele kiiresti reageerinud ning pakutakse enda ja sõbra sõidumasinaid. Kes BMW-d, kes Mercedest, kes Hondat ja kes, mida iganes neil kuuri all seisab.

Piret Järvis-Milder pöördus Mai Pallingu poole, uurides temalt, kas tal on tuttavaid autosõpru.

Kristjan Hirmo pakkus Stigile välja, et see võiks kasutada vana vene veokat Gaz 52-te. Stig ütles, et see on liiga väike. Hirmo järgmine pakkumine oli hirmsuur Liebherr veokas. See oli Stigi reaktsiooni arvestades täpselt see, mida vaja.

Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi teatas siis huvitava kokkusattumusena, et ka tema otsib sama autot nagu Stig. Põhjust ei ole naine aga välja toonud.

Missuguse masina kasuks Stig otsustab, see selgub varsti, sest juba juuni alguses on tal paugupilli vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles