Kanal 2 kogub raha vastsündinutele. Aita Sina ka!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 kogub raha vastsündinutele. Aita Sina ka!
Kanal 2 kogub raha vastsündinutele. Aita Sina ka! Foto: Kanal 2

17. ja 18. detsembril salvestab Kanal 2 heategevuslikku saadet «Jõulusoojus», mille eesmärgiks on koguda raha Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi ja Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ühisprojekti tarbeks, et toetada Eesti sünnitusmajasid vastsündinute hapnikusegistite ostmisel.

Saatejuhid Liina Randpere ja Owe Petersell toovad televaatajani Eesti inimeste soovid, mõtted ja tänusõnad seoses lõppeva aastaga.

Liina ootab kõiki kaasaelajaid ja sõnasoovijaid Tallinna Raekoja platsi jõulukuuse all 17. detsembril kell 15.00-20.00

Owe aga 18. detsembril Tartu Raekoja platsi jõulukuuse kell 15.00-20.00.

Kõigil on võimalus teleekraanil tänada ja meenutada kalleid inimesi või jagada selle aasta meeldejäävaid sündmusi. Selleks võib olla meenutus kadunud vanaemast, rõõmus lugu uuest pereliikmest või ood iidolile, kes raskel ajal jõudu on andnud.

Eriti tore on, kui osalejad võtaksid kaasa armsa inimese pildi või mõne lõppeva aastaga seotud mälestuseseme.
 

«Jõulusoojus» on eetris 23. detsembril kell 20:00

Saate ajal ilmuvad ekraanile telefoninumbrid, millele helistades on võimalik annetada 5, 10 või 50 eurot. Kogunenud summat näeb reaalajas ekraanil.

Samuti räägitakse lugu sünnitusmajast, millele ja miks raha kogutakse.

Küsi infot ja saada lugusid aadressil lugu@kanal2.ee.

 

AITA VASTSÜNDINUID!

Kanal 2 heategevuslik saade «Jõulusoojus» kogub raha vastsündinute hapnikusegistite ostmiseks. Hapnikusegisti eesmärk on aidata vastsündinut siis, kui tema kopsud ei avane korralikult või kui tal on tuvastatud sünnieelne või -aegne hapnikupuudus.

Üks segisti maksab umbes 2000 eurot ja ühiste jõududega oleks võimalik muretseda igale sünnitusmajale vähemalt üks segisti.

Aidata saab igaüks, helistades telefonil 900 7901 (annetad 5 eurot), 900 7902 (10 eurot) või 900 7903
(50 eurot).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles