Suur kogus korgijooki tappis Bondi filmis «Skyfall» osalenud näitleja

Inna-Katrin Hein
Copy
Süstal. Pilt on illustreeriv.
Süstal. Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Briti kohtu teatel suri Bondi filmis «Skyfall» üles astunud näitleja Eric Michels talle petturi Gerald Matovu poolt süsitud suure koguse korgijoogi tõttu.

25-aastane Matovu kasutas seksuaalvähemuste Grindr suhtlus- ja kohtingurakendust, et leida geimeestest ohvreid, keda ta uimastas ja paljaks röövis, teatab msn.com.

Grindr rakendus. Pilt on illustreeriv
Grindr rakendus. Pilt on illustreeriv Foto: ALY SONG / REUTERS/Scanpix

54-aastane Michels sattus Grindris suhtlema Matovuga ja kutsus ta enda koju, mis asub Londonis Chessingtonis. Seal mehed seksisid ja tarbisid narkootikume, kuid Michels sai üledoosi, mis temalt elu võttis.

Politsei teatel viis Matovu tapetud mehe korterist kaasa tema nutitelefoni, MacBooki, USA juhiloa ja mitu krediitkaarti.

Uurimine näitas, et Matovu koos oma kuriteopartneri, 23-aastase Brandon Dunbariga tegutsesid 19 kuu jooksul, otsides ohvriteks geimehi. Nende võrku langes selle aja jooksul 12 meest, kaasa arvatud Michels.

Michels oli aastaid naisega abielus, tema ja ta naine läksid 2010 sõbralikult lahku. Pärast seda tuli mees kapist välja ja tunnistas, et on homoseksuaal. Tal oli enne Matovuga kohtumist mitu meessuhet.

Kohtudokumentide kohaselt kohutus Michels Matovuga 16. augustil 2018 Londoni Soho Ku Bar geibaaris. Matovu pani mehe joogi sisse uimastavat ainet ja siis tellis kuriteokaaslane Dunbar takso ning kolmik sõitis Michelsi koju.

Pereliikmed leidsid 17. augustil 2018 Michelsi surnukeha ta kodust ning põrandal oli kolm süstalt.

Kriminaaluurimine näitas, et neil süstaldel oli ohvri DNAd ja kurjategijate sõrmejälgi. Samuti jääke korgijoogist.

Prokuröri sõnul oli Matovu eesmärgiks oma ohver uimastada ja ta väärtuslikud asjad varastada. Samuti teha fotod või koopiad ta isikut tõendavatest dokumentidest, et neid enda huvides ära kasutada.

Matovu võttis kohtus omaks, et läks Michelsi korterisse ja nad seksisid, kuid eitas asjade vargust ja korgijoogi süstimist. Ka Dunbar eitas vargusi ja uimastamisi.

Kohtus olid ka Matovu teisi ohvreid, kellest osa sõnas, et kui nad olid koos ühe mehega, siis teine varastas samal ajal nende asju.

Kohus kahe mehe üle jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles