Glamuurne Apollo Klubiliste Õhtu: Uhiuus sündmuste sari avab suvehooaja eksklusiivse «Rocketmani» erilinastusega

Spekter
Copy
Elton John Cannes'i filmifestivalil 2019 oma eluloofilmi «Rocketman» esilinastusel
Elton John Cannes'i filmifestivalil 2019 oma eluloofilmi «Rocketman» esilinastusel Foto: Jean-Paul Pelissier / Reuters / Scanpix

Laupäeval, 25. mail kell 18:00 avab Apollo Kino Mustamäe suvehooaja uhiuue kinosündmuste sarjaga Apollo Klubiliste Õhtu ning seda kauaoodatud filmi eksklusiivse erilinastusega: klubiliste silme ette jõuab enne teisi Elton Johni noorusest rääkiv, nädalapäevad tagasi Cannes'i filmifestivalil esilinastunud muusikaline fantaasiafilm «Rocketman».

Tule ja võta istet meie päikselisel Apollo Kino Mustamäe Star Lounge'is, naudi isuäratavat suvemenüüd ning lase end võluda põnevate üllatustega. Üritusele loob meeleolu elavmuusika – esineb võluv lauljatar Johanna Randmann.

Osta pilet Apollo Klubiliste Õhtule siit.

Elton John, David Furnish ja Taron Egerton Cannes'is 2019
Elton John, David Furnish ja Taron Egerton Cannes'is 2019 Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP / Scanpix

«Rocketman» on eepiline muusikaline fantaasia, mis räägib inimliku loo Elton Johni läbimurdeaastatest. Linalugu jälgib tagasihoidliku klaverigeeniuse Reginald Dwighti transformatsiooni rahvusvaheliseks superstaariks koos kõigi selle teekonna valude ja rõõmude, pettumuste ja võitudega.

See inspireeriv rännak popmuusika ajalukku on tulvil Elton Johni armastatumaid hittlaule, mida esitab multitalent Taron Egerton. Vaimukalt loovinimese ulmadesse põikav linateos on inimesi universaalselt kõnetav lugu sellest, kuidas ühest katkisest perest pärit väikelinna poisist kujuneb maailma popkultuuri üks kõige ikoonilisemaid artiste. Eltoni suurimaid heitlusi näeme aga tema teraapiagrupis, kus käib karm arveteõiendamine mehe minevikudeemonitega, mis olid geeniusest popstaari sõltuvuste ja liialduste katalüsaatoriks. Ühena produtsentidest on filmi valmimisel oma panuse ja heakskiidu andnud ka rakettmees Elton John ise.

Apollo Kinodes alates 7. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles