Pildid: hertsoginna Catherine oli nagu Tarzani Jane

Inna-Katrin Hein
Copy

Kui Briti kuningakoja teised liikmed olid kuninganna Elizabeth II onupoja tütre Lady Gabriella Windsori pulmas, siis Cambridge’i hertsoginna Catherine pistis käe mulda ja poseeris fotograafidele, nähes nii mõnegi arvates välja nagu metsmehe Tarzani kallim Jane.

Briti meedia teatel sai 37-aastane hertsoginna Catherine Chelse Flower Show lillenäitusele oma aia «Back to Nature» ja ta käis 18. mail enne avamist seda korrastamas ja üle vaatamas. 

Hertsoginna Cahterine ja aednik Andree Davies kujundamas Chelsea lillenäitusel aeda «Back to Nature»
Hertsoginna Cahterine ja aednik Andree Davies kujundamas Chelsea lillenäitusel aeda «Back to Nature» Foto: GEORGES ROGERS/SIPA /Scanpix

See langes samale ajal Lady Gabriella Windsori pulmaga ning selle tõttu ei hertsoginna Catherine ega ta mees, prints William sellel ei osalenud.

Fotograafid jäädvustasid Catherine’i koos aednikega nii peenarde ja taimedega tegelemas kui ka köiest «liaaniga» kiikumas. Selline kiikumisköis asub lillenäitusel tema aia ühe puu küljes ja külastajad saavad seal samuti kiikuda.

Seda «liaani» katsetasid ka hertsoginna lapsed, viiene prints George ja neljane printsess Charlotte.

Printsess Charlotte kiikumas «liaaniga»
Printsess Charlotte kiikumas «liaaniga» Foto: EPA/Scanpix

Catherine sõnas meediale, et looduses olemine ja liikumine aitab korraks kiirest maailmast välja lülituda, rahuneda ja lõdvestuda. Kõik see kokku aitab säilitada vaimset tasakaalu.

Ta meenutas oma lapsepõlve nii koduaias kui koos vanematega tehtud matkasid looduses.

«Loodust mõistvatest ja nautivatest lastest kasvavad õnnelikud ja tasakaalus täiskasvanud,» sõnas hertsoginna Catherine.

Lisak Catherine’ile ja kahele vanemale lapsele olid Chelsea Flower Show aias ka ta abikaasa, prints William ja üheaastane prints Louis.

Prints William hertsoginna Catherine, prints Louis, prints George ja printsess Charlotte (esiplaanil)
Prints William hertsoginna Catherine, prints Louis, prints George ja printsess Charlotte (esiplaanil) Foto: EPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles