Raimond Kaljulaid avaldas, millist põnevat ametit hakkab pidama, kui europarlamendist välja jääb (4)

Elu24
Copy
Raimond Kaljulaid
Raimond Kaljulaid Foto: Erik Prozes

Riigikogulane Raimond Kaljulaid teatas Twitteris, mis juhtub, kui teda Euroopa Parlamenti ei valita.

Keskerakonnast lahkunud poliitik avaldas põneva ameti, mida kavatseb pidama hakata, kui jääb europarlamendist välja. «Kui ma ei saa europarlamenti sisse, siis ma hakkan täiskohaga diskoriks,» säutsus 37-aastane poliitik.

Võsu räpipunt 5miinust, kes on varem Kaljulaidile toetust avaldanud, pakkus poliitikule kohe ka esimese esinemise välja. «20. juuni või 6. juuli, kas üks kuupäevadest veel vaba?» kirjutas 5miinust Twitteris.

Kaljulaid paljastas, et kui tema DJ-pulti lastakse, siis Darude'i hitt «Sandstorm» tõenäoliselt ei kõla ja soovilugusid ka ei saa.

Kaljulaid, kelle ootamatu plaan ebaedu korral ametit vahetada tekitas palju küsimusi, täpsustas hiljem, et «säuts polnud mõeldud tõsiseks analüüsiks». «See oli emotsionaalselt üles köetud meesterahva laupäevaöine sõnum inimestele Twitteris, keda ta ei tunne. Et saada laike ja veidi armastust,» selgitas poliitik.

Euroopa Parlamendi valimised toimuvad 23.–26. maini. Nelja päevaga on Eestis valimistel hääletanud üle 86 000 inimese: pühapäeva õhtu seisuga maakonnakeskustes 16 262 ja internetis 70 238 valijat. Kaljulaid osaleb üksikkandidaadina.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles