Poiste kehalise kasvatuse õpetaja arreteeriti õpilasega magamise eest (4)

Elu24
Copy
Õpetaja. Pilt on illustratiivne.
Õpetaja. Pilt on illustratiivne. Foto: /

16-aastane ameeriklasest õpilane väidab, et tema õpetaja saatis talle endast alasti pilte ja seksis siis naisega tema autos hotelli taga parklas.

29-aastane Lindsay M. Halstead arreteeriti teisipäeval Ülem-New Yorgis, kui talle esitati pärast noormehe ülestunnistust süüdistus alaealisega seksuaalvahekorda astumises, kirjutas The Sun.

Halstead on viimased neli aastat olnud Waterloo keskpiirkonna kehalise kasvatuse õpetaja viimased neli aastat. Väidetav seksuaalakt toimus eelmise aasta novembris.

Kohtus tunnistusi andes sõnas noormees, et Halstead oli see, kes temaga Snapchatis ühendust võttis ning juba mõne nädala pärast talle endast alasti pilte saatis. Pärast seda, kui naine oli endast pilte saatnud, küsis ta noormehelt, kas ta on valmis sama tegema.

Halstead olla hiljem noormehele kooliraamatukokku järele läinud ning nad seksisid naise autos hotelli taga parklas.

Lindsay M. Halstead
Lindsay M. Halstead Foto: New York Post

Noormees ütles kohtus, et pärast seksi oli ta vaikne ning ütles vaid paar sõna. Samal ajal oli aga naine särtsu täis, tunnistas noormees politseile. 

Halstead aga olla seda kontakti niivõrd nautinud, et hakkas poisile Snapchati ja Instagrami kirjutama. Noormehel aga sai sellest küllalt ja blokeeris õpetaja konto ära. 

Noormees jätkas: «Sellel hetkel tundus see mulle veider, ja imestasin, miks ta mulle ikka kirjutab.»

Halstead hakkas Waterloo koolis õpetama septembris 2014, kuid lahkus neli aastat hiljem, veebruaris 2018. Väidetav intsident toimus siis, kui naine oli juba koolist lahkunud ning asendusõpetajana teise piirkonna kooli läinud. 

Noormees rääkis uurijatele intsidendist alles selle aasta mais, mil olukord oli tema jaoks kontrolli alt väljunud.

Õpetaja suhtes uurimine veel kestab ning talle võidakse esitada veel süüdistusi. 

Hiljem tulnud raportite kohaselt vallandati naine viimasest töökohast. Põhjused sellest pole teada. Politsei levitab piirkonnas naise fotot, et võimalikud ohvrid end näole annaksid.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles