Madonna võeti pihtide vahele, kuid mitte ainult kehva esituse pärast (1)

Elu24
Copy
Madonna etteaste Eurovisiooni finaalis.
Madonna etteaste Eurovisiooni finaalis. Foto: Reuters/ScanPix

Iisraelis Tel Avivis toimunud Eurovisiooni finaalis esinenud Madonna sai kehva etteaste eest paraja peapesu. Poleemikat koorub popikuninganna esitusest välja veelgi.

Paistab, et Eurovisiooni otseülekandesse tikkusid vägisi Palestiina lipud. Hääletuse ajal vehkisid vastuolulise sümboolikaga Islandi esindajad bändist Hatari, kellelt kardeti saate kommentaatori Marko Reikopi sõnul juba etteaste ajal poliitilist avaldust.

Korraldajate keeldudest hoolimata tõi Palestiina lipu lavale ka kaks laulu esitanud megastaar Madonna, vahendab Entertainment Weekly.

Madonna esitas finaalis lood «Like a Prayer» ja «Future». Etteaste lõpus olid kahe tantsija selja peal Iisraeli ja Palestiina lipud, millega näidati, et muusika suudab vaenlasi ühendada.

Madonna ütles lavalt lahkudes sõnad «Wake up!» ehk «Ärgake üles!», millega viitas ilmselt sõjapidamise mõttetusele. Intervjuus ütles ta veel, et muusika ühendavat jõudu ei tasu alahinnata.

Euroopa Ringhäälingute Liit andis teada, et proovides ei kandnud tantsijad sellist riietust ning korraldajad ei olnud selleks luba andnud. «Eurovisiooni lauluvõistlus on mittepoliitiline üritus ja Madonna oli sellest teadlik,» teatas liit.

Madonna esindaja ütles vastulauseks, et «rahusõnum ei ole poliitiline sõnum».

Madonna tantsijad Iisraeli ja Palestiina lippudega.
Madonna tantsijad Iisraeli ja Palestiina lippudega. Foto: AFP/Scanpix

60-aastane Madonna sai hurjutada ka ootamatult kehva etteaste eest. «Miks laulab Madonna nagu mina duši all?» küsis üks Twitteris. «Null punkti Madonnale,» kirjutas teine. «Kindlasti halvim etteaste täna,» nõustus kolmas.

Kõlakate kohaselt maksti popikuningannale kahe laulu eest üle miljoni dollari ehk 900 000 euro ringis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles