Galerii: algasid Kalamaja päevad! Vaata, kas leiad ennast piltidelt üles

Elu24
Copy

Laupäeval algasid Põhja-Tallinnas Kalamaja päevad, mille põhitegevused on suunatud Salme Kultuurikeskuse ümbrusesse.

«Ühe tuntuima asumifestivalina soovivad Kalamaja päevad olla eeskujuks teistele kogukonnaüritustele. Võime rõõmuga kinnitada, et meie eesmärk ei ole laieneda. Lähtume igal aastal printsiibist, et saaksime suurendada oma elanike ühtekuuluvustunnet, aidata esile tõusta kohalikel ettevõtjatel ja nende toodetel ning pakkuda külastajatele sisutihedat ja mitmekesist programmi,» ütles Kalamaja päevade projektijuht Marielle Mikson.

«Sel aastal toimub Kalamaja päevade põhiprogramm otse asumi südames, Salme Kultuurikeskuse ümbruskonnas.»

Inimesi ootavad ka sel aastal suur tänavalaat, töötoad, lasteala, spordihoov, lavalised programmid ja tänavaartistid. Traditsioonide kohaselt toimub 18. mai õhtul kell 19.00 pika laua pidu. Pühapäeval avavad üle terve Kalamaja uksed aga ligikaudu sadakond hoovikohvikut.

Pealaval astuvad üles Kristina & Elisa Polov, Desiree tantsustuudio, KIKS, Nagy Bögö, EKA kammerkoor, Folkgrupp Savijalakesed, KOIT tantsukool, Vene rahvalaulukoor “Rodnõje napevõ, Kalamaja Segakoor ja teised. Kalamaja päevade detailne programm on leitav kodulehelt.

Kalamajas on osaliselt suletud Salme ja Kalevi tänav ning kogu kultuurikeskuse parkla. Korraldajad paluvad järgida ajutisi liiklusmärke ning arvestada teiste liiklejatega.

11. korda toimuv asumifestival kestab pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles