Primal Screami ninamees nimetas Madonnat Iisraelis esinemise eest prostituudiks

Elu24
Copy
Madonna.
Madonna. Foto: David Mizoeff / AP

Bobby Gillespie on Madonna osas väga kriitiline olnud, kuna lauljanna otsus Iisraelis esineda aitab kaasa juudiriigi ebastabiilsuse normaliseerumisele. 

Bobby Gillespie lisas, et Iisraeli riik asub «varastatud maal» ning Madonna nõustus seal esinema, kuna ta tahab raha ja reklaami. Gillespie ütles, et ta ei ole antisemiit ning paljud tema kangelased on juudid, vahendab Irish Examiner.

BBC-le antud intervjuud sõnas Gillespie: «Madonna teeks raha eest kõike, ta on täielik prostituut. Ja mul ei ole prostituutide vastu midagi. Kogu see värk on ülesseatud, et Iisraeli normaliseerida, ning see on lugupidamatu käitumine palestiinlaste vastu. Iisraelis esinemine on selle olukorra normaliseerimine. Primal Scream ei esineks seal kunagi. Ma arvan, et Madonna tahab lihtsalt reklaami ja raha.»

Bobby Gillespie.
Bobby Gillespie. Foto: Steve Ross/Capital Pictures / ROS/Capital Pictures

Gillespie lisas, et Eurovisiooni korraldajad maksavad väga hästi. Ajakirjanik päris Gillespie'lt, kas ta ikka ise ka aru saab, et tema kommentaarid kõlavad antisemiitlikult. Mees ütles, et seda ta pole kohe kindlasti, sest tema suurimad kangelased on juudid: Karl Marx, Bob Dylan, Marxi vennad.

Madonna ja tema esindajad ei ole Gillespie kommentaaridele veel vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles