Video: printsess Diana 28-aastase sugulase kallim on 60-aastane miljonär (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Lady Kitty Spencer novembris 2018
Lady Kitty Spencer novembris 2018 Foto: Steve Ross/Capital Pictures / ROS/Scanpix

Briti printsess Diana sugulane, 28-aastane Lady Kitty Spencer ilmus New Yorgis Manhattanil avalikuse ette oma kallimaga, kes on 60-aastane tuntud moeärimees Michael Lewis.

Briti kõmumeedia andmetel on Lady Kitty ja Lewis koos alates 2018. aasta sügisest. Multimiljonärist ärimees, kellele kuulub rõivabränd Whistles, on kuus aastat vanem kui Kitty Spenceri isa Charles Spencer.

Lady Kitty Spenceri isa Charles Spencer ja kasuema Karen Spencer 19. mail 2018 prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas
Lady Kitty Spenceri isa Charles Spencer ja kasuema Karen Spencer 19. mail 2018 prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas Foto: GARETH FULLER / AFP/Scanpix

Charles Spencer oli printsess Diana vend, kes läks ajalukku sellega, et süüdistas matusekõnes kuninglikku perekonda Diana hukkumises.

Kõmufotograafid said sel nädalal Lady Kitty ja ta kallima kohta esimesed fotod, mis nende suhet kinnitavad.

Fotograafide sõnul üritas paar nende vaateväljast hoiduda, kui nad väljusid New Yorgis Manhattanil asuvast Marki luksushotellist.

Lady Kitty Spenceri eelmine mees oli 48-aastane itaallane, kinnisvaraärimees Niccolò Barattieri di San Pietro. Pärast Kitty Spencerist lahkuminekut 2017. aastal on seda meest nähtud koos 53-aastase näitlejanna Elizabeth Hurleyga.

Lewis on pärit Lõuna-Aafrikast, Kitty Spencer kasvas seal üles.

Lewis, kelle vara suurus on kinnitamat andmetel 102 miljonit dollarit (90 miljonit eurot), on lahutatud ja tal on kolm täiskasvanud last.  

Lady Kitty oli vaid kuueaastane, kui ta tädi, printsess Diana 1997. aasta augustis Pariisis hukkus.

Kitty Spencer tekitas skandaali, kui ilmus 19. mail 2018 prints Harry ja Meghan Markle’i pulma türkiissinises maalitud seelikuosaga Dolce & Gabbana kleidis, mis sellisel sündmusel oli riietusetiketi rikkumine.

Lady Kitty Spencer prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas 19. mail 2018
Lady Kitty Spencer prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas 19. mail 2018 Foto: George Rogers/SIPA /Scanpix

Lady Kitty, kes natuke meenutab oma välimuselt printsess Dianat, tegeleb heategevusega. Ta on tegevjuht noori kodutuid aitavas heategevusorganisatsioonis Centerpoint, mille patroon oli varem printsess Diana.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles