Kas «Troonide mängu» staar vihjas, et ta tegelane Jaime Lannister jäi varingus ellu?

Inna-Katrin Hein
Copy
Jaime Lannisteri kehastav Nikolaj Coster-Waldau «Troonide mängu» kaheksanda hooaja teises osas
Jaime Lannisteri kehastav Nikolaj Coster-Waldau «Troonide mängu» kaheksanda hooaja teises osas Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Menusari «Troonide mäng» on jõudnud kaheksanda hooaja viimase osani ehk suure finaalini, mida näeb Foxi kanalil 20. mail.

Kaheksanda hooaja viiendas osas hävitas Daenerys Targaryen tuldpurskava lohe abil Cersei Lannisteri kantsi ja linna, teatab news.com.au.

Kaader sarjast «Troonide mäng». Pildil hävitab Daenerys Targaryeni lohe linna
Kaader sarjast «Troonide mäng». Pildil hävitab Daenerys Targaryeni lohe linna Foto: twitter.com

Jaime Lannister tõttas oma õele Cerseile appi ja nad olid koos lossis, kui kivid neile peale varisesid.

Hoolimata sellest, et fännid nägid Cersei ja Jaime Lannisteri hukkumist, tekkis Jaime kehastaja Nikolaj Coster-Waldau sotsiaalmeedia postituse tõttu kahtlus, kas see tegelane ikka on surnud.

Kui Theon Greyjoy (Alfie Allen) hukkus Winterfelli lahingus, siis postitas Sophie Turner, kes mängib Sansa Starki, sotsiaalmeedias talle järelehüüde. Sama tegi ka Jacob Anderson, Grey Wormi kehastaja, kui hukkus Missandei (Nathalie Emmanuel).

Nüüd pani oma postituse Coster-Waldau, kes kiitis oma seriaaliõde Cersei Lannisteri (Lena Headey) ja viitas ka ta surmale, samas ei maininud ta mitte ühtegi sõnaga oma tegelase Jaime Lannisteri hukkumist.

Ka Lena Headey ei teatanud sotsiaalmeedias oma seriaalivenna surmast. 

Entertainment Weekly tegi «Troonide mängu» mitme osatäitjaga intervjuu pärast seda, kui nende tegelaskuju kaotas elu. Seni hukkunute intervjuud on avaldatud, kuid Coster-Waldau oma mitte. Ka selle põhjal arvatakse , et Coster-Waldau tegelast Jaime Lannisteri on elusana näha ka sarja kõige viimases osas.

Nikolaj Coster-Waldau Jaime Lannisteri rollis
Nikolaj Coster-Waldau Jaime Lannisteri rollis Foto: Macall B. Polay/AP/Scanpix

Pärast kaheksanda hooaja viiendat osa, mis kannab pealkirja «The Bells», avaldas nimetatud väljaanne intervjuud Rory McCanniga, kes mängis The Houndi, Lena Headeyga, kes kehastas Cersei Lannisteri ja Conleth Hilliga, kes oli Varyse rollis.

Kui Entertainment Weeklylt küsiti, et kuna Jaime Lannister samuti hukkus, siis miks temaga tehtud intervjuud ei ole veel avaldatud.

Intervjuu teinud ajakirjanik vastas saladuslikult, et kuna intervjuud ei ole avaldatud ja sotsiaalmeedias ei ole Jaime Lannisterile järelehüüdeid, siis võib arvata nii ühte kui teist. Ta võib olla elus, kuid võib ka mitte.  

Lena Headey Cersei Lannisterina sarjas «Troonide mäng»
Lena Headey Cersei Lannisterina sarjas «Troonide mäng» Foto: / AP/Scanpix

Lena Headey sõnas temaga tehtud intervjuus, et Cersei Lannister ja Jaime Lannister saabusid siia ilma koos ja siit ka lahkuvad koos. Headey seda lauset tõlgendati, et nad nõlemad hukkusid varingus.

Jääb vaid oodata 20. maid, et saada teada, milline on «Troonide mängu» suur finaal ja kas seal on näha Jaime Lannisteri elusana.

«Troonide mängu» fännid käivitasid leheküljel petition.org petistsiooni, milles nõuavad sarjale uusi stsenariste ja kaheksanda hooaja uuesti tegemist. Sellele on nüüdseks andnud allkirja üle 700 000 inimese.

Kaader seriaali «Troonide mäng» kaheksanda hooaja teisest osast. Vasakult Sophie Turner (Sansa Stark), Kit Harington (Jon Snow), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) ja Maisie Williams (Arya Stark)
Kaader seriaali «Troonide mäng» kaheksanda hooaja teisest osast. Vasakult Sophie Turner (Sansa Stark), Kit Harington (Jon Snow), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) ja Maisie Williams (Arya Stark) Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles