Ariadne ärevushäirest: magada ei saanud ja süda läks pahaks

Elu24
Copy
MyHits Awards 2018, Ariadne
MyHits Awards 2018, Ariadne Foto: Konstantin Sednev

Liina Ariadne Pedanik (20) jõudis Eesti Laul 2017 finaali ja lõpetas samal aastal keskkooli. Nüüd meenutas noor laulja «Ringvaates», kuidas mõjutasid ärevushäired tema eksamiperioodi ja lauluvõistlust.

Ariadne rääkis «Ringvaates» avameelselt oma ärevushäirest ja sellest, kuidas teatud asjad ajavad teda rohkem närvi kui teised. Lauljatar tõdes, et ei mäleta, millal ja millest tal ärevushäire alguse sai.

Noor laulja tunnistas saates, et koolilõpetamise aeg oli stressirohke ja ühe eksami eel läks tal isegi süda pahaks. «Ma mäletan, et ma üritasin, aga ega ma väga magada ei saanud,» meenutab Ariadne matemaatika eksami eelset ööd.

Eurovisiooni Eesti eelvoorus 2017. aastal osales Ariadne looga «Feel Me Now», millega jõudis tütarlaps ka finaali. «Eesti Laul ei olnud minu jaoks üldse nii hirmus kui eksamite tegemine,» avaldas Ariadne, kes esinemiste pärast vähem närveerib. 

Saates jagas Ariadne ka nippe omast kogemusest, kuidas eksamit paremini sooritada. Hinga, mõtle rahulikult, keskendu ja ära võrdle ennast teistega. «Kindlasti tuleb hommikul süüa,» andis ta soovituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles