Nädala uued filmid: Lendavad vaibad, džinn imelambis, vanaprouade akrobaatika, hävitav tulnukpoiss, teisikuid tootev Saksa peegel

Spekter
Copy
Naomi Scott ja Will Smith  «Aladini» esilinastusel
Naomi Scott ja Will Smith «Aladini» esilinastusel Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

24. mai toob kinodesse nii ulmet ja õudu kui ka muinasjutulist virvarri, elurõõmu ja lustakaid seiklusi. Lisaks ootavad juba 25. mail ees nii vahva perepäev «Lemmikloomade salajane elu 2» linastusega kui ka glamuurne Elton Johni eluloofilmi «Rocketman» erilinastus Apollo klubilistele.

Disney suurejooneline «Aladin» pakub vapustavalt kirevat muusikalist elamust

Elas kord alatasa kaelamurdvatesse seiklustesse sattuv võluv vargapoiss Aladin (Mena Massoud), vapper ja iseteadlik printsess Jasmine (Naomi Scott) ning mitu tuhat aastat võlulambis kössitanud kõikvõimas džinn (Will Smith), kes võib olla nende kahe tuleviku võtmeks. Muusikalise seiklusfilmi «Aladin» aluseks on samanimeline Disney stuudio klassikaline animaseiklus, mis omakorda põhineb klassikalisel araabia «Tuhat ja üks ööd» muinasjutul. Loole lisab seninägematut hoogu lavastaja ja kaasstsenarist Guy Ritchie («Sherlock Holmes», «Teemandirööv»), kes tunneb end muinasjutulinna Agrabahi tänavatel sama koduselt kui oma seniste filmide mängumaal Londonis. 

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Hüvasti, puusaliiges! Elurõõmsas komöödias «Tantsi, kuni jaksad» rokib vanadekodus igavlevate prouade kisakoor

Lustakas komöödia «Tantsi, kuni jaksad» (Poms) toob suurele ekraanile sihikindla seltskonna parimates aastates prouasid, kes panevad kokku kisakoorirühma. Mõnevõrra prouade luude-liigeste pärast muretsema paneva komöödia peaosas on igihaljas särasilm Diane Keaton, kes tantsutrupi lausa võistlustele lohistab ning naiste elu üle aastate taas põnevaks teeb.

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Õuduspõneviku «Brightburn» kõhedusttekitav tulnukpoiss näitab üleloomulikku väge

Lugu keerleb poisi ümber, kelle tema vanemad ühel salapärasel ööl leiavad. Mõistagi tuleb neil peagi avastada, et poeg võib küll inimese moodi välja näha, ent pole siiski tavaline poiss. Noormehe võimed ja hirmutav käitumine muutuvad üha hullemaks ning hirm, et tegu on kurjuse kehastusega, muutub üha reaalsemaks. Inspiratsiooni on filmis saadud Supermani saamisloost. Filmi lavastajaks on David Yarovesky ning produtsendiks James Dunn ja stsenaristideks tema sugulased Brian ja Mark Gunn. Näitlejatena astuvad üles Elizabeth Banks ja David Denman, peaosas aga Jackson A. Dunn.

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Lastefilmis «Võlupeegel» nõiub terve klassitäis õpilasi endale teisikud, kes keeravad nende elu pea peale

Saksa lastefilm «Võlupeegel» (Unheimlich perfekte Freunde) esitab elulise küsimuse: mis saaks, kui kõik võiksid olla täiuslikud? Frido on nagu kõik teised koolilapsed – talle meeldib lõbus ajaveetmine palju rohkem kui koolitöö. Ühel päeval avastab ta linnalaadal võlupeegli, mille abil saab luua endale teisiku. Sellise, kes teeks ära kõik need tegevused, mida ise ei viitsi. Lisaks koolitööle annab Frido oma teisikule üle ka üha rohkem igavaid ja tüütuid igapäevakohustusi. Esialgu tundub kõik olevat suurepärane – eeskujulikud hinded, vaba aeg lõbustusteks. 

Frido jagab saladust esmalt oma parima sõbra Emiliga ja üsna ruttu teeb kogu klass endale teisikud. Keegi ei viitsi enam ise koolis käia ja kummalised teisikud hakkavad vaikselt üha võimukamaks muutuma. Ühel hetkel märkkavad lapsed, et tunnevad oma endisest elukorraldusest puudust ja otsustavad teisikud peeglisse tagasi saata. Kuidas aga reageerivad sellele teisikud?

Film on dubleeritud eesti keelde.

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles