Karl-Erik Taukar võttis Eurovisiooni vaatajaskonna konkreetselt kokku

Elu24
Copy
Karl-Erik Taukar.
Karl-Erik Taukar. Foto: Konstantin Sednev

Eile toimus Tel Avivis esimene poolfinaal, kust pääses edukalt finalistide hulka ka Eestit esindav Victor Crone. Meie laulja Karl-Erik Taukar aga võttis kogu Eurovisiooni vaatajaskonna küllaltki konkreetselt kokku.

Koos kümnete tuhandete (võib-olla isegi sadade tuhandete) eestlastega vaatas eilset Eurovisiooni ka Karl-Erik Taukar, kes võttis kogu lauluvõistluse kokku küllaltki konkreetselt ja järsult. 

«Oujee, kuidas ma naudin seda üht õhtut aastas, kus igaüks võib olla korraga nii koreo-, muusika- kui produktsiooniasjatundja,» pidades silmas vaatajaid, kes oma subjektiivsete maitseeelistustega saavad otsustada, kes nende arvates hea on. 

Taukar kiitis ka Victor Crone'i esitust, öeldes, et ta on ülikõva.

Victor Crone viis Eesti lauluga «Storm» Eurovisiooni finaali.
Victor Crone viis Eesti lauluga «Storm» Eurovisiooni finaali. Foto: JACK GUEZ/AFP

Eurovisioonil hoidis silma peal ka Priit Pullerits, kellele samuti Crone'i esitus meeldis, kuid ta jagas mõtteid ka ülejäänud lauluvõistluse kohta.

«Crone üllatas positiivselt – ja kõvasti. Ta oli vist ainus, kellel esiteks oli ehedat lavasarmi; teiseks, kes oskas publikuga soojalt flirtida; kolmandaks, jäi seejuures usutavalt loomulikuks. Teised kõik olid oma esituses nii kinni, et mikrofonist kaugemale ei näinudki, ning etlesid pingutatult oma kätteõpitud numbrit.» 

«Crone tõestas, et teleekraani täitmiseks ei pea panema laval kedagi väänlema, nagu tegid Portugal ja Soome; laval ei ole vaja mõõgaga vehklejaid, nagu Kreekal, ega muud haiglast, lausa labast palagani. Tahaks väga loota, et pärast Iisraeli mulluse totaka, isegi vulgaarse loo ja esituse võitu jõuab Crone finaalis nii kaugele, et suudab kogu Euroopale tõestada: tõeline esteetika peitub lihtsuses ja loomulikkuses.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles