Arreteeriti Coca-Cola pärija, kelle jahilt leiti 1,3 miljoni dollari väärtuses kanepit

Inna-Katrin Hein
Copy
Meditsiinilise kanepi kasvandus. Pilt on illustreeriv
Meditsiinilise kanepi kasvandus. Pilt on illustreeriv Foto: PABLO PORCIUNCULA BRUNE / AFP/Scanpix

Kreeklasest miljardär, kes on ka Coca-Cola Hellenic firma pärija, arreteeriti Kariibi mere St. Kittsi saarel, kuna ta jahilt leiti 1,3 miljoni dollari (1,1 miljonit eurot) eest kanepit.

St. Kittsi politsei teatel peeti 50-aastane Alkiviades «Alki» David kinni Robert Bradshaw rahvusvahelises lennujaamas, kus ta pagasist leiti veel 50 kanepitaime, kanepiseemneid ja mitmeid kanepitooteid, teatab msn.com.

Kreeka kodakondsusega mehele esitati süüdistus narkootilise aine omamises ja selle importimises Saint Kittsi ja Nevise föderatsiooni.

Davidi teatel on tal vaid meditsiinilist kanepit, mille kasvatamise äri ta kavatses St.Kittsil püsti panna.

David ja ta äripartner Chase Ergen teatasid aprillis, et nad asutasid firma, mis hakkab Kariibi mere piirkonnas St.Kittsil, Nevisel, Dominicas ja Antiguas meditsiinilist kanepit kasvatama.

Davidil on varasemast meditsiinilise kanepi firma SwissX, mis valmistab kanepiõli. Kanepiõli peetakse tervislikuks, kuna see sisaldab oomega-3- ja -6 rasvhappeid ning E-vitamiini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@swissxcbd @heytommychong @cheechandchong @alkidavid @hologramusa #420

A post shared by Alki David (@alkidavid) on

Mehed tahavad neil saartel osta põllumajandusmaad, kus loovad põllumajandusühistu, võttes eeskujuks Šveitsis tegutsevad sellised ühistud.

Davidi ja Ergeni plaan näeb ette luua Kariibi mere piirkonnas tuhandeid uusi töökohti. Selles kultuuripiirkonnas on rastafaride liikumine, mis toetab kanepitootmist.

David pärib suurfirma Leventis-David Groupi, mille üks osa on Coca-Cola Hellenic, mis on Euroopa suurim villimisettevõte.

Davidi vara suurus on kinnitamata andmetel 2,8 miljardit dollarit (2,4 miljardit eurot).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#indianfood

A post shared by Alki David (@alkidavid) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles