Kindlustusfirma pakub «Troonide mängu» fännidele lekkekompensatsiooni

Inna-Katrin Hein
Copy
Kaader «Troonide mängu» kaheksanda hooaja neljandast osast. Vasakult Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju),  Jon Snow (Kit Harington) ja  Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
Kaader «Troonide mängu» kaheksanda hooaja neljandast osast. Vasakult Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju), Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix

Menusari «Troonide mäng» jõuab varsti finaalini. Briti Endsleigh Insurance Services kindlustusfirma pakub selle sarja fännidele lekkekompensatsiooni, kui keegi juhuslikult neile viimases osas toimuva avaldab.

Selleks tuleb fännidel selle firmaga leping sõlmida ja lepingu kohaselt ei ole tähtis, kes lõpu kohta vihje andis või selle ära rääkis, teatab dailystar.co.uk.

Lepingu alla käivad nii pereliikmete, sõprade kui ka täiesti võõraste poolt sotsiaalmeedias kirjutatu või videos välja öeldu.

«Õiged fännid ootavad suurt finaali ja tahava seda nautida. Nende nauding on rikutud, kui keegi neile kasvõi mõne sõna selle kohta poetab,» teatas kindlustusfirma.

Kaader «Troonide mängu» kaheksanda hooaja neljandast osast. Keskel Grey Worm (Jacob Anderson), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ja Tyrion Lannister (Peter Dinklage). Cersei Lannister (Lena Headey) lasi tappa Missandei (Nathalie Emmanuel)
Kaader «Troonide mängu» kaheksanda hooaja neljandast osast. Keskel Grey Worm (Jacob Anderson), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ja Tyrion Lannister (Peter Dinklage). Cersei Lannister (Lena Headey) lasi tappa Missandei (Nathalie Emmanuel) Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix

Lekke korral on kindlustusfirmaga lepingu sõlminud fännil võimalik saada kompensatsiooniraha 100 naela (115 eurot). Lisaks saavad nad vaadata teatud kanalilt tasuta selle sarja varasemate hooaegade osasid.

««Troonide mäng» on viimase kümne aasta kõige populaarsem seriaal, millel on mitmeid vaatajarekordeid. Meie firma pakub lekkekindlustust, kuna tõelised fännid ei soovi saada lõppu enneaegselt teada,» sõnas kindlustusfirma turundusdirektor Julia Alpan.

Ta lisas, et maailmas ei ole ühtegi teist kindlustusfirmat, mis «Troonide mängu» kindlustust pakuks. Nad kaaluvad edaspidi kindlustuse pakkumist ka teiste populaarsete seriaalide puhul.

Ameeriklased näevad «Troonide mängu» pühapäeva õhtul, eurooplased aga esmaspäeva õhtul ja selle tõttu tekivad lekked.

Maisie Williams, kes kehastab Arya Starki, «Troonide mängu» kaheksanda hooaja kolmandas osas
Maisie Williams, kes kehastab Arya Starki, «Troonide mängu» kaheksanda hooaja kolmandas osas Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles