ELU24 PODCAST: Jüri Pootsmann meenutab Eurovisiooni: publik plaksutas, kui nad nägid mu paljast peput

Elu24
Copy
Elu24 podcasti saatekülaliseks oli Jüri Pootsmann
Elu24 podcasti saatekülaliseks oli Jüri Pootsmann Foto: Erakogu

Elu24 podcasti «KÕU!» seekordseks külaliseks oli Jüri Pootsmann.

Seekordne episood sai lõbusa alguse, sest saatekülalise Jüri Pootsmanniga jooksid saatejuhid juhuslikult fuajees kokku. «Nagu oli podcast kokku lepitud, aga tuli välja, et vist ikkagi ei olnud,» selgitas Heelia värskes episoodis.

«Jah, vahepeal ikka juhtub selliseid asju. Nägime fuajees ja mõtlesin, et kohe tuleb selline tore tervitus, aga siis tuli välja, et mina hoopis olen midagi sassi ajanud,» sõnas seepeale Jüri.

«Läks õnneks,» lisas ta.

Loomulikult tuli Eurovisiooni eel Jüriga jutuks ka lauluvõistlus ise, millest ta isegi 2016. aastal 21-aastaselt osa võttis. «Tead, ma praegu kardaks palju rohkem kui siis. Ma ei osanud midagi karta, hästi hulljulge olin. Ma arvan, et see oli ka mu pluss sellel ajal,» rääkis Pootsmann. 

«Ma otse-eetrist ei mäletagi suurt midagi, sest see oli päris äge. Ma mäletan ainult seda, et enne esitust, kui artist tuleb lavale, näidatakse postkaarti.»

«Ma mäletan, et kuna mul oli seal paljas pepu näha, siis terve publik plaksutas, kui nad nägid mu paljast peppenit,» jagas Jüri humoorikat mälestust.

Kuula ka täispikka podcasti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles