Briti tõsielutäht vaatas pealt, kuidas ta sõber peksa sai

Elu24
Copy
Megan Barton Hanson
Megan Barton Hanson Foto: Dominic Dean

Briti tõsielusaates «Love Island» endale nime teinud seksikas Megan Barton Hanson jagas sotsmeedia vahendusel videot, kus tema sõber Londoni tänaval julmalt peksa sai. Naine lisas, et selline jama peab lihtsalt lõppema.

Briti tõsielusaates «Love Island» tuule tiibadesse saanud Megan käis koos oma stilistiga Ru Pauli transvestiitide üritusel, kui naise sõpra Oxford Circusi juures rööviti, kirjutas The Sun. 25-aastane telenägu jagas rünnakust ka videot, mis, nagu ta ise hiljem kinnitas, ei olnud tema filmitud. 

Megan ütles oma jälgijatele: «See juhtus eile õhtul ... minu sõber, kes on kõige nimel, mis tal on, äärmiselt palju töötanud, langes röövi ohvriks. Nii rõve. Kui turvalised meie tänavad üldse on?!»

Megan Barton Hansoni sõpra rööviti
Megan Barton Hansoni sõpra rööviti Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Traumeerivast videost on näha, kuidas Megani sõber, kes kannab kollast kampsunit, lesib maas ja püüab end kurjategijate eest kaitsta. 

Pärast video jagamist ütles Megan oma fännidele: «See ajab mind nii vihale! Nii paljud inimesed kannavad tänapäeval endaga nuga kaasa. Tal vedas, et ta pääses vaid marrastuste ja murtud põsesarnaga.»

Megan ütles ka, et see jama peab lõppema, ning jagas lugu sellest, kuidas tema koju sissemurti. 

Naine jätkas: «Esiteks tulevad inimesed minu koju ja varastavad minult asjad, mille nimel ma olen palju tööd teinud. Öösiti strippi tehes, higistades ja inimesed lihtsalt tulevad ja varastavad minu teemantsõrmuseid, Chaneli kotte, aga ka mitmeid sentimentaalseid asju, mida ei saa kunagi asendada. Ja siis minu sõpra, kes tegeleb oma asjadega, rünnatakse kolme mehe poolt ja teda röövitakse.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out out ? @joel_maghair21 x @krystaldawn_mua

A post shared by ????? ??????-?????? (@meganbartonhanson_) on

Megani sõber on pärast naise postitust uuendanud oma sotsiaalmeedia staatust, kinnitades sõpradele ja klientidele, et temaga on kõik korras. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles